متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1400/06/07
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تشدید ارائه خدمات سلامت روان در همه گیری کرونا

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، پس از آغاز همه گیری کرونا، با افزایش اختلالات روانشناسی روبرو بوده ایم.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، پس از آغاز همه گیری کرونا، با افزایش اختلالات روانشناسی روبرو بوده ایم.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: با گذشت نزدیک به 18 ماه از آغاز همه گیری کرونا، پیامدهای شیوع غیرمنتظره این بیماری به ‌تدریج در حال رخ‌ نمایی است.

او افزود: در همه گیری کرونا و در کنار مشکلات اقتصادی، ارتباطات اجتماعی و آموزش از راه دور، دست به گریبان مشکلات دیگری از جمله مشکلات سلامت روان هستیم.

دکتر همتی توضیح داد: با بررسی‌های انجام‌ شده، افزایش مشکلات رفتاری، وسواس، اضطراب، ترس، کودک آزاری، همسرآزاری و همچنین مشکلات مربوط به سازگاری، افزایش شدت اختلالات روانپزشکی و افسردگی و افزایش بروز خودکشی را نشان می‌دهد.

این مقام مسوول در دانشگاه ادامه داد: مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت در راستای انجام رسالت خود، از آغاز همه گیری بیماری کووید 19 تا کنون، اقدامات و مداخلات تخصصی خود را تشدید کرده و بی شک، اگر این مداخلات انجام نمی شد، شیوع اختلالات روانپزشکی از این میزان نیز فراتر می رفت.

دکتر همتی اعلام کرد: مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به شناسایی و ارائه خدمات روانشناختی به صورت مشاوره حضوری به 53 هزار و 994 نفر از افراد آسیب پذیر و همچنین شناسایی تعداد 163 هزار و 111 مورد مشاوره تلفنی اقدام کرده است.

او اضافه کرد: ارائه خدمات روانشناختی به 54 هزار و 213 نفر از بیماران کووید 19 و خانواده آنها، ارائه خدمات روانشناختی به 52 هزار و 330 نفر از طریق سامانه تلفنی 4030 و ارائه خدمات روانشناختی به 7 هزار و 442 نفر از طریق سامانه تلفنی 1819 از دیگر اقدامات این مدیریت در بحران کرونا بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: راه اندازی خدمات مشاوره ای در فضای مجازی، تهیه 94 برنامه تلوزیونی و رادیویی جهت پخش از صدا و سیمای مرکز فارس و تهیه 91 کلیپ های آموزشی با عناوین مختلف در حوزه سلامت روان از دیگر اقدامات مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت در این دوران بوده است.

او در پایان ضمن تقدیر از تلاش های کارشناسان سلامت روان مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت، تهیه 342 رسانه آموزشی جهت پخش از صدا و سیمای مرکز فارس به صورت زیرنویس، تهیه 38 پادکست با موضوع سلامت روان و انجام 278 تست کرونا از مصرف کنندگان مواد در مراکز و تیم های سیاری در راستای شناسایی افراد مبتلا را، از دیگر اقدامات حوزه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 46007
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید