متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
لیست اخبار صفحه :28
آیا اختلالات غده تیروئید می تواند آسیب های جبران ناپذیر به همراه داشته باشد؟

آیا اختلالات غده تیروئید می تواند آسیب های جبران ناپذیر به همراه داشته باشد؟

به گفته رئیس گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، هورمون های تیروئید در تنظیم متابولیسم بیشتر سلول های بدن و همچنین در رشد و نمو فیزیکی و تکامل سیستم عصبی انسان و حیوانات نقش حیاتی دارد.

به مناسبت هفته جهانی تیروئید، با این غده درون ریز بیشتر آشنا شویم

به مناسبت هفته جهانی تیروئید، با این غده درون ریز بیشتر آشنا شویم

تیروئید یک غده کوچک بال پروانه‌ای شکل است که در جلوی گردن و حنجره قرار گرفته است و با وجود اندازه بسیار کوچک، نقش فوق العاده مهمی در کنترل سوخت و ساز بدن و تنظیم کار سلول ها دارد. این عضو از بدن، با تولید هورمون هایی به نام «تیروکسین» و «تری‌یدوتیرونین» (T3 و T4) و ترشح آنها به جریان خون، وظایف خود را انجام می دهد. هرگونه اختلال در عملکرد این غده و تغییر در ترشح این هورمون ها می تواند منجر به بروز علایم بیماری در فرد شود.

چرا مصرف دخانیات در مکان های عمومی ممنوع است؟

چرا مصرف دخانیات در مکان های عمومی ممنوع است؟

مکان عمومی به محلی اطلاق می شود که افراد مختلف جامعه می توانند برای تفریح، استراحت، ورزش و یا سایر خدمات به آنجا مراجعه کنند. فعالیت در اماکن عمومی، از قوانین کشوری تبعیت می کند و یکی از این قوانین، قوانین مرتبط با سلامتی افراد است. در مکان های عمومی افراد مجاز به ایجاد شرایط مخاطره آمیز برای سلامت عموم اعم از متصدیان، کارگران، مشتریان نیستند.

مصرف دخانیات، عامل تشدید کننده بیماری کرونا ویروس

مصرف دخانیات، عامل تشدید کننده بیماری کرونا ویروس

مصرف دخانیات یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری ها است و سالانه موجب مرگ بیش از 8 میلیون نفر در جهان می شود. در دوران کرونا این خطر می تواند با شدت بیشتری سلامت افراد را تحت تاثیر قرار داده و عامل تشدید کووید19 باشد. در ادامه با برخی از مهم ترین آسیب های ناشی از مصرف دخانیات برای سلامت افراد، آشنا می شویم:

هیچ موردی از آبله میمونی در استان فارس مشاهده نشده است

هیچ موردی از آبله میمونی در استان فارس مشاهده نشده است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به انتشار شایعه ای در فضای مجازی مبنی بر شناسایی بیمار مبتلا به آبله میمونی در شهرستان لار گفت: با بررسی های انجام شده مشخص شد این موضوع صحت ندارد.

تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال

تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال

مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به برگزاری برنامه های آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگی در حوزه سلامت سلامت در کنار برنامه هایی نظیر کوهنوردی، طبیعت گردی و پیاده روی به مناسبت هفته ملی سلامت امسال، گفت: این برنامه ها در راستای تحقق شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» در استان فارس پیش بینی شده و تا پایان هفته نیز ادامه دارد.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک

رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک

هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمودهای غذایی خود (food Based Dietary Guildline FBDG) که حاوی پیام های کلیدی برای آموزش همگانی تغذیه و اطلاح الگوی مصرف غذایی است، استفاده می کند. رهنمودهای غذایی ایران شامل پیام های کلیدی است که با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در ادامه با این رهنمودها آشنا می شویم: