متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
لیست اخبار صفحه :35
اضافه وزن و چاقی، از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر است

اضافه وزن و چاقی، از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در هفتمین کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری فارس، اضافه وزن و چاقی در جامعه را از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر عنوان کرد.

اهمیت تشخیص زود هنگام سرطان/بخش یک

اهمیت تشخیص زود هنگام سرطان/بخش یک

سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد که در صورت تشخیص به موقع و زود هنگام، تومور در مراحل اولیه و محدود بوده، در نتیجه درمان آن آسان تر و امکان کنترل و بهبود کامل آن بسیار زیاد است.

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری‌ دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

در بخش نخست این مطلب با ضرورت مصرف صبحانه به عنوان وعده مهم غذایی در طول روز آشنا شدیم و یافته های علمی در زمینه تاثیر خوردن صبحانه در کنترل اشتها بیان شد. در این بخش نیز با مواد غذایی پیشنهادی برای صبحانه آشنا می شویم.

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی در بدن است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و در شرایطی قرار داریم که موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نیز می شود. وضعیت وزنی فرد نیز در ریسک ابتلا به کرونا دخیل است؛ افرادی که دچار چاقی هستند، نسبت به افراد با وزن مناسب، بیشتر مستعد ابتلا به کووید-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. یکی از علت های ابتلا به چاقی، مصرف زیاد روغن و چربی ها است که در این مطلب با راهکارهای کاهش این گروه از مواد غذایی در برنامه روزانه آشنا می شویم:

توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد

توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان فارس، سرعت افزایش موارد ابتلا به دیابت در استان را بسیار نگران کننده دانست و تاکید کرد: توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد.