متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
لیست اخبار صفحه :56
چگونه در ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی مناسبی داشته باشیم؟

چگونه در ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی مناسبی داشته باشیم؟

اهمیت و نقش تغذیه صحیح در ایام مبارک رمضان بر کسی پوشیده نیست و مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در این دوران در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک  کننده است.

بستری 2651 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های فارس

بستری 2651 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز پنجم اردیبهشت، از افزایش روزافزون آمارهای ابتلا، بستری و جانباختگان کرونا در استان خبر داد.

بستری 2651 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های فارس

بستری 2651 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز پنجم اردیبهشت، از افزایش روزافزون آمارهای ابتلا، بستری و جانباختگان کرونا در استان خبر داد.

یک دستور غذایی عمومی در ماه مبارک رمضان

یک دستور غذایی عمومی در ماه مبارک رمضان

به طور کلی پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد. در مورد اثرات مفید روزه داری در ماه مبارک رمضان بررسی ها و تحقیقات فراوانی صورت گرفته و تاثیر آن به شرط رعایت اصول تغذیه صحیح مورد تایید قرار گرفته است. در ادامه یک دستور غذایی عمومی در این ایام را با هم مرور می کنیم.

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پایگاه واکسیناسیون کووید19 شیراز

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پایگاه واکسیناسیون کووید19 شیراز

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از پایگاه واکسیناسیون کووید19 مستقر در سالن ورزشی برج پژوهشی دانشگاه، بازدید و روند واکسیناسیون کارکنان بهداشت و درمان در این مرکز را ارزیابی کرد.

عادات غذایی غلط در ماه مبارک رمضان

عادات غذایی غلط در ماه مبارک رمضان

یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد، افطار را با آب سرد و یا نوشیدنی های سرد شروع می کنند که در این زمینه توصیه می شود افطار را با نوشیدنی های گرم مانند آب جوش، چای کمرنگ و شیر گرم آغاز کنیم.