متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1401/05/09
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ضرورت ایجاد یک مسوولیت مشترک بین بخشی در مسیر کنترل بیماری های مشترک انسان و حیوان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت هفته ملی بیماری‌ های مشترک انسان‌ و حیوان، این گروه از بیماری ها را یکی از مهمترین چالش های حوزه سلامت دانست که برای مقابله با آن، نیازمند ایجاد یک مسوولیت مشترک بین بخشی هستیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت هفته ملی بیماری‌ های مشترک انسان‌ و حیوان، این گروه از بیماری ها را یکی از مهمترین چالش های حوزه سلامت دانست که برای مقابله با آن، نیازمند ایجاد یک مسوولیت مشترک بین بخشی هستیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «عباس رضائیان زاده» آمده است:

14 تا20 تیر، هفته ملی بیماری‌های مشترک انسان‌ و حیوان نامگذاری شده است تا علاوه بر نشان دادن اهمیت این بیماری ها به عنوان یکی از مشکلات اصلی نظام سلامت، یک مسوولیت حرفه‌ای مشترک بین پزشکان و دامپزشکان و جلب حمایت حداکثری دستگاه‌های مختلف مانند وزارت کشور، شهرداری ‌ها، نیروی انتظامی، وزارت بازرگانی و دیگر مجموعه‌های مرتبط را ایجاد نماید.

تب مالت، سالک، هاری، سیاه زخم، کیست هیداتیک و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از مهمترین بیماری های مشترک میان انسان و دام در کشور ما محسوب می شود و از طرفی دیگر نباید خطر ورود بیماری های دیگر مانند جنون گاوی، تب دره ریفت، آنفلوانزای پرندگان و موارد مشابه را نیز نادیده گرفت.

مبارزه با این گروه از بیماری ها به دلیل تعدد میزبان ها، وفور ناقلان، تعدد راه های انتقال، هزینه بالای ریشه کنی و بروز بیماری های جدید بازپدید و نوپدید بسیار دشوار است.

هر چند در ایران تلاش های بسیاری برای کنترل این بیماری ها صورت گرفته است، اما وجود کشورهای آلوده در همسایگی، قاچاق دام از این کشورها و افزایش تمایل مردم به خرید و نگهداری از حیوانات خانگی، چالش های جدیدی را در مقابله با این گروه گسترده از بیماری ها ایجاد نموده است.

این بیماری ها علاوه بر وارد آوردن خسارات سنگیـن اقتصـادی بـه دلیـل از میان رفتن دام های بیمار، سلامتی انسان را نیز تهدید می کند.

امید است با تکیه بر امکانات مناسب و سرمایه انسانی توانمند در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همراهی و همکاری دیگر دستگاه های مرتبط و هم استانی های عزیز، یکی از دانشگاه های موفق در مقابله با بیماری های مشترک انسان‌ و حیوان باشیم.

 

دکتر عباس رضائیان زاده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 64327
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید