متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/04/30
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نان سلامتی بخش چه ویژگی هایی دارد؟

نان کامل (سبوس دار) نسبت به نان بدون سبوس از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است، به شرط آنکه زمان ماندگاری خمیر برای انجام تخمیر کافی باشد.

نان کامل (سبوس دار) نسبت به نان بدون سبوس از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است، به شرط آنکه زمان ماندگاری خمیر برای انجام تخمیر کافی باشد.

 

نانی که خمیر آن به صورت طبیعی تخمیر می شود علاوه بر هضم بهتر، جذب آهن، روی و کلسیم آن بهتر صورت گرفته و عطر و بوی بهتری دارد. مصرف نان های سبوس دار فوایدی از جمله کاهش قند و چربی خون، پیشگیری از سوء تغذیه، پیشگیری از افزایش وزن و چاقی، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، پیشگیری از سرطان دستگاه گوارش به ویژه روده بزرگ به دلیل فیبر بالا، جلوگیری از جذب اسیدهای صفراوی و پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دو دارد.

نان سلامت بخش با آرد سبوس دار تهیه شده و ظاهر آن تیره تر از نان های دیگر است.

در تهیه خمیر نان از کمترین میزان نمک استفاده شده، چرا که افزودن نمک به نان در مقادیر زیاد سبب کاهش ارزش تغذیه ای نان و افزایش خطر پرفشاری خون می شود.

نان مناسب، نانی است که با حرارت غیرمستقیم پخته شود و در برابر شعله مستقیم آتش قرار نگیرد. نان های حجیم و نیمه حجیم و نان سنگک از این نظر انتخاب مناسب تری است.

بنابراین بهتر است از نانوایی هایی نان بخریم که در تهیه نان از مخمر استفاده می کنند و نان حاوی سبوس بیشتر و تیره تر عرضه می کنند.

استفاده از خمیرمایه و تخمیر خوب نان باعث ایجاد خلل و فرج در نان می شود./105

«رضیه شناور» رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 26583
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید