متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1403/03/01
  • - تعداد بازدید: 136
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به همت گروه سلامت مادران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

نخستین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین برگزار شد

در راستای دستیابی به اهداف ماده 56 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، نخستین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی به همت گروه سلامت مادران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون فنی معاونت بهداشت با اشاره به اینکه جوانی جمعیت از اولویت های نظام سلامت و حاکمیت است، گفت: برخلاف وجود تمام چالش ها باید از تمام ظرفیت ها برای اصلاح مساله جمعیتی استفاده کرد.

دکتر«محمدرضا کریمی» با اشاره به اینکه سقط عمدی جنین، یکی از چالش های فرزندآوری در ایران و معضل بزرگ جامعه است، گفت: سقط عمدی جنین بر سلامت بانوان و خانواده اثرگذار است و می تواند سبب به خطر افتادن جان مادر، ناباروری دائم و ایجاد اختلالات روانی شود.

او درباره اهداف این کارگروه افزود: این کارگروه در راستای اهداف جوانی جمعیت و حفظ سلامت مادران و پیشگیری از سقط عمدی جنین فعالیت می کند و باید با تشکیل یک سیستم یکپارچه در زمینه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به منظور پیشگیری از سقط عمدی به خانواده ها بیشتر اهتمام داشت.

در ادامه این کارگروه، دکتر «ثریا زحمت کش» مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه نیز، عنوان کرد: برای بروز رسانی و نهایی سازی این برنامه، تمامی اعضای کارگروه، ظرف دو هفته نسبت به ارسال پیشنهادات و فعالیت های مرتبط منطبق با شیوه نامه در حوزه عملکردی خود اقدام کنند.

در این کارگروه، شیوه نامه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین ارائه و در راستای شرح وظایف ابلاغی وزارت بهداشت، نقطه نظرات مطرح و راهکارهای حوزه های مختلف به منظور پیشگیری از سقط های غیرقانونی، مورد تبادل نظر قرار گرفت.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 102688
کلیدواژه