متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1403/02/03
  • - تعداد بازدید: 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نقش گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در ارتقای سلامت دانش‌آموزان

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به برنامه های واحد تغذیه در مدارس، تامین نیازهای تغذیه ای، رشد و تکامل مطلوب و همچنین شکل گیری عادات و رفتارهای تغذیه ای مناسب جهت پیشگیری از بیماری های واگیر مرتبط با تغذیه در دانش آموزان را از جمله اهداف این برنامه ها دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «مریم مهارت» ضمن بیان اینکه کم خونی ناشی از فقرآهن یکی از کمبودهای شایع در جهان و ایران است، گفت: به منظور پیشگیری و کنترل این موضوع، طرح مکمل یاری با قرص آهن در دختران متوسطه اول و دوم مدارس استان انجام می شود.

او افزود: از ابتدای سال تحصیلی 1402، توزیع یک میلیون و 391 هزار و 32 مکمل آهن در مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه با همکاری آموزش و پرورش صورت گرفته است.

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت با اشاره به توزیع یک میلیون و 28 هزار و 928 مکمل ویتامین دی در مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه از آغاز مهر 1402 تا کنون، گفت: با توجه به نقشی که ویتامین دی در سلامت ایفا می کند و کمبود آن در دختران و پسران شایع است، مصرف ماهیانه این ویتامین به صورت مکمل ۵۰ هزار توصیه می شود.

او ادامه داد: بهترین منبع دریافت ویتامین دی، نور خورشید است و با توجه به اینکه نوجوانان ساعات بسیار کمی در معرض نور خورشید قرار می گیرند، نیاز به دریافت ویتامین دی در این گروه سنی افزایش می یابد.

مهارت بیان کرد: چون گروهای سنی ۱۳ تا ۱۸ سال، بیشتر در معرض خطر هستند و میزان نیاز بدنی به ویتامین دی و آهن در این گروه سنی با توجه به شرایط فیزیولوژیکی و جهش رشدی که دارند بیشتر می‌شود، در طرح توزیع مکمل قرار می‌گیرند.

برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در نوجوانان، طرح ملی توزیع شیر در مدارس، برنامه پایگاه تغذیه سالم با هدف ارتقای تأمین بخشی از انرژی، پروتئین و مواد مغذی مورد نیاز و جلوگیری از عرضه مواد غذایی کم ‌ارزش تغذیه‌ای به دانش آموزان از جمله اقدامات دیگر واحد تغذیه در مدارس است.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 100029
کلیدواژه