متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/05/19
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نهادینه کردن فرهنگ تغذیه با شیر مادر؛ گامی به سوی سلامت فردا

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: نهادینه کردن فرهنگ تغذیه با شیر مادر، حمایت جامعه از زنان و حمایت خانواده از مادران را می طلبد.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: نهادینه کردن فرهنگ تغذیه با شیر مادر، حمایت جامعه از زنان و حمایت خانواده از مادران را می طلبد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «معصومه صفاری» با بیان اینکه روز جهانی شیر مادر، همه ساله اول آگوست در سراسر دنیا گرامی داشته می شود، هدف از این اقدام را تداوم تغذیه کودکان با شیر مادر در همه نسل های بشر، به کمک تشویق مادران به برخوردار کردن فرزندانشان از این موهبت الهی دانست و گفت: سال هاست که تاثیر تغذیه با شیر مادر در رشد و سلامت کودکان و حتی سلامت خود مادران شناخته شده است.

او افزود: شیر مادر غذای تجدیدپذیر طبیعی و از نظر زیست محیطی ایمن و سبز است، زیرا بدون هرگونه آلودگی، تولید زباله و عدم نیاز به بسته بندی های تجاری پرهزینه در اختیار مصرف کننده برحق آن قرار می گیرد.

دکتر صفاری بیان کرد: شیر مادر به تنهایی در 6 ماه اول تولد برای تامین نیازهای تغذیه ای شیرخوار کافی است و در 6 ماهه دوم تولد نیز نیمی از مقدار انرژی لازم او از شیر مادر و مابقی با تغذیه تکمیلی تأمین می شود.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد: در برخورداری نوزادان و کودکان از این نعمت و فرصت خاص، آموزش مادران نقش مهمی داشته و نحوه ارائه و تفهیم این آموزش، یک هنر است، به عنوان مثال خلق این باور در ذهن مادر که همه مادران قادر به شیر دادن هستند ظرائف بسیاری دارد. از سویی دیگر نهادینه کردن فرهنگ تغذیه با شیر مادر، حمایت جامعه از زنان و حمایت خانواده از مادران را می طلبد.

او در ادامه گفت: از این رو هفته جهانی شیر مادر فرصتی است برای اطلاع رسانی به جامعه در زمینه ارزشمندی تغذیه شیرخواران با شیر مادر و مرور فواید آن در جنبه های مختلف و همچنین فرصتی برای جلب مشارکت افراد تأثیرگذار و سازمان ها با هدف توسعه تعامل و مشارکت در راستای سلامت کودکان و کاهش مصرف شیر مصنوعی است.

دکتر صفاری افزود: در سال جاری نیز گروه سلامت نوزادان و کودکان معاونت بهداشت با شعار جهانی امسال «سیاره ای سالم با حمایت از تغذیه با شیر مادر» با تمرکز ویژه بر فعالیت های حمایت از مادران شیرده به ویژه مادران داوطلب اهداکننده شیر مادر، این مناسبت بهداشتی را گرامی می دارند.

او ادامه داد: بانک شیر مادر در سال 1398 با همکاری و تلاش مشترک معاونت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با هدف کمک به سلامتی و بقای نوزادان نارس و نیازمند به شیر مادر راه اندازی شد و امید است با یاری خداوند و تلاش خداپسندانه تمامی کارشناسان و مراقبان سلامت، پزشکان، به ویژه مشاوران شیر مادر و با حمایت مادران اهداکننده شاهد ارتقای ترویج تغذیه با شیر مادر از این طریق باشیم./105

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 27391
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید