متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

28 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1398/08/20
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت هفته دیابت/ شناسایی و مراقبت از 71 درصد بیماران مبتلا به دیابت در فارس

طی سال های اخیر، افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگترین اپیدمی تاریخ تبدیل کرده است، در حال حاضر 8.8 درصد افراد بالای 20 سال، یعنی 425 میلیون نفر بیمار مبتلا به دیابت در دنیا وجود دارد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی، از آغاز هفته دیابت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالرسول همتی» آمده است:

طی سال های اخیر، افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگترین اپیدمی تاریخ تبدیل کرده است، در حال حاضر 8.8 درصد افراد بالای 20 سال، یعنی 425 میلیون نفر بیمار مبتلا به دیابت در دنیا وجود دارد.

براساس نتیجه «طرح ملی بررسی عوامل خطر» از هر 10 نفر بالای 30 سال در استان فارس، یک نفر مبتلا به دیابت است؛ بنابراین برآورد می شود که بیش از 225 هزار نفر در استان مبتلا به دیابت هستند.

در حوزه شناسایی، در قالب مراقبت های ادغام یافته، تاکنون بیش از 160 هزار بیمار یعنی 71 درصد بیماران مورد انتظار شناسایی و تحت مراقبت خدمات پزشک خانواده قرار گرفته اند.

افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در راستای اصلاح شیوه زندگی و همچنین ارتقای خدمات در راستای درمان مناسب و کاهش بروز عوارض اهداف مهمتری هستند که از طریق برنامه هایی همچون توانمندسازی تیم ارایه خدمات اعم از پزشک خانواده، بهورز و مراقب سلامت، تقویت نظام ارجاع به سطوح تخصصی، تجهیز مراکز و آموزش بیماران و خانواده دنبال می شود.

همگام با این خدمات، اطلاع رسانی و حساس سازی در زمینه اهمیت بیماری دیابت، همزمان با هفته ملی دیابت، هجدهم تا بیست و چهارم آبان در قالب برنامه های فرهنگی، آموزشی و ارایه خدمات مراقبتی در سطح تمامی مناطق روستایی و شهری انجام می شود. 

با توجه به اینکه خانواده ها نقش مهمی را در رفع عوامل خطر قابل تغییر برای دیابت نوع دو به عهده دارند، به همین جهت شعار روز جهانی دیابت «از خانواده خود محافظت کنیم» است که لازم است ارتقای آگاهی خانواده ها در پیشگیری و مراقبت از دیابت به عنوان یکی از اهداف مهم مورد توجه قرار گیرد. 

از جمله برنامه های این هفته می توان به برپایی نمایشگاه و ایستگاه غربالگری سیار، اجرای برنامه ورزشی و همچنین صرف صبحانه سالم در ادارات و مدارس، اطلاع رسانی گسترده به کمک جراید و رسانه ها، اجرای برنامه های آموزشی برای گروه های مختلف و بسیاری برنامه های دیگر اشاره کرد.

 

دکتر عبدالرسول همتی

معاون بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان

  • گروه خبری :
  • کد خبری : 13981
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید