متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/04/14
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گروه های پرخطر در زمینه ابتلا به کووید 19 از زبان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیماران مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت، پرفشاری خون، آسم، بیماری های مزمن تنفسی، سرطان، نارسایی کلیوی و چاقی مفرط از گروه های پرخطر در اپیدمی کرونا محسوب می شوند که در صورت آلودگی با ویروس کرونا و ابتلا به کووید 19، اغلب دچار بیماری شدید می شوند و گاهی نیاز به بستری پیدا می کنند.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیماران مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت، پرفشاری خون، آسم، بیماری های مزمن تنفسی، سرطان، نارسایی کلیوی و چاقی مفرط از گروه های پرخطر در اپیدمی کرونا محسوب می شوند که در صورت آلودگی با ویروس کرونا و ابتلا به کووید 19، اغلب دچار بیماری شدید می شوند و گاهی نیاز به بستری پیدا می کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: تاکنون حدود 68 درصد افرادی که به علت بیماری کووید 19 جان خود را از دست داده اند، یک بیماری زمینه ای داشته اند.

او افزود: 22 درصد جمعیت بالای 30 سال استان مبتلا به پرفشاری خون، 10 درصد آنها مبتلا به دیابت و حدود 15 درصد مبتلا به چاقی مفرط هستند، هر چند تعدادی از بیماری ها و عوامل خطر زمینه ای در افراد به صورت مشترک مشاهده می شود، اما با احتساب سایر عوامل خطر، حدود 20 درصد افراد بالای 30 سال دست کم یک بیماری زمینه ای دارند و گروه پرخطر از لحاظ ابتلا به بیماری کووید 19، عوارض آن و مرگ و میر به علت این بیماری محسوب می شوند، دست کم یک نفر از هر 5 نفر بالای 30 سال است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: بارداری و سالخوردگی به تنهایی و بدون هیچگونه بیماری زمینه ای نیز از عوامل خطر ابتلا به نوع شدید کووید 19 است.

دکتر همتی گفت: با توجه به وضعیت فعلی و افزایش میزان ابتلا به ویروس کرونا و افزایش میزان بستری و مرگ به علت کووید 19، انتظار داریم مردم به توصیه های بهداشتی پیشگیری از ابتلا به کرونا توجه بیشتری داشته باشند.

او در این زمینه توصیه کرد: افراد پرخطر و  دارای بیماری های زمینه ای نباید در محل های شلوغ و پر رفت و آمد تردد کنند. همواره به خاطر داشته باشیم حضور در مهمانی ها، دورهمی و مجالس ترحیم، جان همه خانواده ها را به خطر می اندازد و افراد دارای بیماری های زمینه ای در صورتی که ناچار به حضور در خارج از منزل شدند، باید ماسک بزنند و فاصله دست کم یک متر را از دیگران رعایت کنند و مدت حضور خود در خارج از منزل را به کمترین میزان برسانند.

معاون بهداشت دانشگاه در ادامه گفت: به همت مراقبان سلامت و بهورزان، مرحله سوم غربالگری تلفنی گروه های آسیب پذیر و پرخطر از نظر کووید 19در مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرا می شود.

به گفته دکتر همتی، ثبت علایم در سامانه خوداظهاری Salamat.gov.ir از سوی افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای بسیار با اهمیت است.

این مقام مسوول در دانشگاه اشاره کرد: مشاوران ما با شماره تلفن های 4030،1819 و190 راهنما و پاسخگوی سوالات مردم هستند./105

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 25972
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید