متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

لیست اخبار صفحه :29
انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک

خدمات سلامت در بلایای طبیعی عامل اصلی بقای انسان هاست، چرا که بلایا همیشه تأثیر چشمگیری بر بهداشت، سلامت عمومی و رفاه جمعیت آسیب دیده دارد. ارائه خدمات سلامت در بلایای طبیعی یکی از ارکان اصلی مدیریت بحران بوده و لازم است از کیفیت و کمیت مناسبی برای تأمین سلامت جامعه آسیب دیده برخوردار باشد.

ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم

ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم

ر حال حاضر مصرف نمک در کشور ما دو تا سه برابر بیشتر از مقدار توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است. مصرف زیاد نمک و غذاهای شور سبب ابتلا به بسیاری از بیماری هایی از جمله فشار خون بالا، بروز بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، سرطان معده و نارسایی کلیه می شود.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2

رهنمودهای غذایی ایران با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش نخست، به سایر پیام های کلیدی در مورد مصرف لبنیات، روغن و انواع گوشت می پردازیم.

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش 2

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش 2

در بخش نخست این مطلب با انواع بلایا با تاکید بر زلزله و اقدامات موثر در زمان وقوع زلزله، نقش موثر مردم در کاهش خطر بلایا و برنامه دارت آشنا شدیم. در بخش دوم این مطلب با اثرات سیل بر سلامت مردم و اقدامات موثر در زمان وقوع سیل آشنا می شویم.

خدمات مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا، مختص افراد دارای علایم کرونا است

خدمات مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا، مختص افراد دارای علایم کرونا است

مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه خدمات مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا، مختص افراد دارای علایم کرونا است، گفت: افراد در صورت دارا بودن علایم این بیماری، می توانند در ساعات کاری مقرر به مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا مراجعه کنند.