متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

لیست اخبار صفحه :31
چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

تعطیلات نوروز فرصت بیشتری را برای سفر و استراحت فراهم می کند. سفر رژیم غذایی افراد را با تغییراتی مواجه می سازد و از طرفی افزایش استفاده مردم از غذاهای آماده، غذاهای دستفروشی در کنار خیابان و جاده، خطر بروز مسمویت ها را افزایش داده و مشکلات زیادی را به بار می آورد. بنابراین داشتن یک تغذیه مناسب و درست در طول سفر، از جمله اصولی است که همواره باید به آن توجه کرد.

بیماری فاویسم چه نشانه هایی دارد؟

بیماری فاویسم چه نشانه هایی دارد؟

بیماری فاویسم (نقص آنزیم گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز یا به اختصارPD6G) شایع ترین بیماری نقص آنزیمی در جهان است که از هزاران سال پیش ابتلا به آن در یونان قدیم گزارش شده است.

آیا می توان گفت کدام قارچ وحشی در طبیعت، سمی است؟

آیا می توان گفت کدام قارچ وحشی در طبیعت، سمی است؟

قارچ ها گیاهانی هستند که مصرف خوراکی پیدا کرده اند، اما همه انواع قارچ خوراکی نبوده و بعضی سمی و بسیار خطرناک است. خوردن چند لقمه از این قارچ ها می تواند کبد، کلیه و حتی مغز را از کار انداخته و گاه موجب مرگ شود.

مبتلایان به فاویسم از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنند؟

مبتلایان به فاویسم از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنند؟

بیماری فاویسم (نقص آنزیم گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز یا به اختصارPD6G) شایع ترین بیماری نقص آنزیمی در جهان است که از هزاران سال پیش ابتلا به آن در یونان قدیم گزارش شده است. در بخش نخست این مطلب، با بیماری فاویسم، انواع این بیماری و نشانه های بالینی ابتلا به فاویسم آشنا شدیم. در ادامه نیز با مواد غذایی که بیماران مبتلا به فاویسم باید از مصرف آنها پرهیز کنند، آشنا می شویم.

مرگ خاموش، خطری که قابل پیشگیری است

مرگ خاموش، خطری که قابل پیشگیری است

مسمومیت با مونواکسیدکربن یا گازگرفتگی، مسمومیتی است که به دلیل تنفس گاز خطرناک مونوکسیدکربن ایجاد می شود. این مسمومیت که به وسیله انواع وسایل گازسوز از جمله بخاری، آبگرمکن، پیکنیک و حتی زغال ایجاد می شود، اغلب در زمستان و اوایل فصل بهار دیده می شود.

بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب آلوده

بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب آلوده

به دلیل نقش موثر آب آلوده در انتقال بیماری ها، در این مطلب با اهمیت سلامت آب مصرفی و نقش آن در بیماری ها آشنا می شویم. به ویژه در ایام نوروز، این موضوع از اهمیت بالاتری برخوردار است.

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا

عید همیشه زیباست، اما چند تغییر در زندگی روزمره بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند مشکل ساز باشد و ایام خوش عید را با مشکل و دردسر مواجه کند. بنابراین اگر مبتلا به فشارخون بالا هستید، این نکات تغذیه ای را رعایت کنید تا بتوانید ایام نوروز را به خوبی سپری کنید.

چگونه از خطر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در امان باشیم؟

چگونه از خطر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در امان باشیم؟

آتش و لوازم دارای شعله ( نظیر وسایل گازسوز، نفت سوز، زغال سوز، و الکل سوز ) برای سوختن به اکسیژن نیاز دارد. چنانچه هوای مناسب در محیط وجود نداشته باشد، این وسایل به طور ناقص می سوزد و گاز مونوکسید کربن تولید می کند، این گاز بی رنگ و بی بو و سمی است و می تواند موجب مسمومیت و حتی مرگ شود.