متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

لیست اخبار صفحه :35
اضافه وزن و چاقی، از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر است

اضافه وزن و چاقی، از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در هفتمین کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری فارس، اضافه وزن و چاقی در جامعه را از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر عنوان کرد.

اهمیت تشخیص زود هنگام سرطان/بخش یک

اهمیت تشخیص زود هنگام سرطان/بخش یک

سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد که در صورت تشخیص به موقع و زود هنگام، تومور در مراحل اولیه و محدود بوده، در نتیجه درمان آن آسان تر و امکان کنترل و بهبود کامل آن بسیار زیاد است.

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری‌ دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

در بخش نخست این مطلب با ضرورت مصرف صبحانه به عنوان وعده مهم غذایی در طول روز آشنا شدیم و یافته های علمی در زمینه تاثیر خوردن صبحانه در کنترل اشتها بیان شد. در این بخش نیز با مواد غذایی پیشنهادی برای صبحانه آشنا می شویم.

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی در بدن است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و در شرایطی قرار داریم که موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نیز می شود. وضعیت وزنی فرد نیز در ریسک ابتلا به کرونا دخیل است؛ افرادی که دچار چاقی هستند، نسبت به افراد با وزن مناسب، بیشتر مستعد ابتلا به کووید-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. یکی از علت های ابتلا به چاقی، مصرف زیاد روغن و چربی ها است که در این مطلب با راهکارهای کاهش این گروه از مواد غذایی در برنامه روزانه آشنا می شویم:

توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد

توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان فارس، سرعت افزایش موارد ابتلا به دیابت در استان را بسیار نگران کننده دانست و تاکید کرد: توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد.