متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

لیست اخبار صفحه :16
نگرانی کارشناسان سلامت از آغاز موج بعدی بیماری های تنفسی

نگرانی کارشناسان سلامت از آغاز موج بعدی بیماری های تنفسی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی و سطح ایمنی جامعه، نسبت به آغاز موج بعدی بیماری های تنفسی و بیماری کووید19 ابراز نگرانی کرد.

افزایش موارد ابتلا به ویروس سنسیشیال تنفسی در کودکان

افزایش موارد ابتلا به ویروس سنسیشیال تنفسی در کودکان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به افزایش موارد گزارش شده ابتلا به ویروس سنسیشیال تنفسی، از والدین خواست ضمن آگاهی از علایم ابتلا به این عفونت ویروسی، مراقبت های توصیه شده را جدی بگیرند.

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز جهانی داوطلبان سلامت؛

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز جهانی داوطلبان سلامت؛

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با ارسال پیامی به مناسبت روز جهانی داوطلبان سلامت، برنامه داوطلبان سلامت را یکی از موفق ترین برنامه های حوزه سلامت دانست که با مشارکت بیش از 22 هزار داوطلب سلامت و هزار و پانصد داوطلب متخصص در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است.

HIV متعلق به گروه جمعیتی، نژاد و یا ملیت خاصی نیست

HIV متعلق به گروه جمعیتی، نژاد و یا ملیت خاصی نیست

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت 10 آذر، روز جهانی ایدز، احتمال آلودگی هر فرد با هر نژاد و ملیت به ویروس اچ آی وی را در صورت تماس با این ویروس، ممکن دانست.

نحوه ارائه مراقبت های تغذیه ای در مرکز خدمات جامع سلامت شهری علی ابن ابیطالب(ع) ارزیابی شد

نحوه ارائه مراقبت های تغذیه ای در مرکز خدمات جامع سلامت شهری علی ابن ابیطالب(ع) ارزیابی شد

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز خدمات جامع سلامت شهری علی ابن ابیطالب(ع) شهر شیراز بازدید و روند خدمت رسانی در این مرکز را مورد ارزیابی قرار داد.

تاکید مجدد رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر رعایت بیش از پیش شیوه نامه های بهداشتی برای مقابله با کرونا

تاکید مجدد رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر رعایت بیش از پیش شیوه نامه های بهداشتی برای مقابله با کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست امروز ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به آخرین آمارهای بیماری کرونا، بر رعایت بیش از پیش شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا، تاکید کرد.

اهداف برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه جامعه چیست؟

اهداف برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه جامعه چیست؟

نا آگاهی های تغذیه ای افراد جامعه از عوامل موثر در بروز ناامنی غذایی و سوء تغذیه به صورت کم خوری، بیش خوری و ناترازی های تغذیه ای در کشور است؛ زندگی ماشینی، تغییر الگوی مصرف غذایی، گرایش به سمت مصرف فست فودها و غذاهای غیر خانگی را به دنبال داشته است که یکی از عوامل اصلی در روند رو به گسترش بیماری‌ های غیر واگیر در کشور است.