پیام تسلیت معاون بهداشت دانشگاه در پی درگذشت بهورز شبکه بهداشت و درمان اقلید
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، درگذشت بانو «نسرین نجفی» بهورز پایگاه سلامت روستایی حسن آباد شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید در سانحه رانندگی را تسلیت گفت.
اهمیت تداوم پایبندی به رعایت شیوه نامه های بهداشتی با کاهش آمارهای کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به افزایش شهرهای دارای وضعیت رنگبندی آبی کرونایی در استان فارس، بر اهمیت تداوم پایبندی به رعایت شیوه نامه های بهداشتی با کاهش آمارهای کرونا تاکید کرد.
ارائه خدمات پیشگیری و کنترل اچ.آی.وی/ ایدز در استان فارس چگونه است؟
اچ.آی.وی یک بیماری عفونی قابل کنترل است که در صورت تشخیص و درمان به موقع، فرد می تواند طول عمر طبیعی داشته باشد و انتقال بیماری به دیگران نیز به کمترین میزان ممکن می رسد.
آنتی بیوتیک ها تاثیری در درمان آنفلوآنزا ندارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به عدم تاثیر مصرف آنتی بیوتیک ها در درمان کرونا، نسبت به تاثیر منفی ناشی از مصرف بی دلیل آنتی بیوتکی ها بر سلامت بدن، هشدار داد.
بر اهمیت توسعه و تقویت نظام شبکه بهداشت در استان فارس تاکید شد
با هدف بررسی چالش های حوزه سلامت شهرستان زرین دشت و ارائه راهکار مناسب برای رفع آنها، نشست هم اندیشی با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرین دشت، برگزار شد.
مهم ترین اولویت های برنامه پیشگیری از سوانح و حوادث در حوزه بهداشت کدام است؟
سوانح و حوادث یکی از سه عامل نخست بروز مرگ و میر در ایران و جهان است؛ اما از آنجا که حوادث، موجب مرگ در سنین جوانی می شود، با سال های از دست رفته بیشتری از طول عمر همراه است.
پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز آمار و برنامه ریزی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی، فرا رسیدن یکم آبان، روز ملی آمار و برنامه ریزی را تبریک گفت.
آغاز مرحله جدید پایش شبکه های بهداشت و درمان استان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با تاکید بر اهمیت نظارت و پایش روند ارائه خدمات، آن را یکی از وظایف اصلی مدیران و کارشناسان این معاونت عنوان کرد.
با اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از پوکی استخوان آشنا شویم
پوکی استخوان یکی از شایع ترین بیماری هاست که در آن استخوان ها پوک می شود و قدرت خود را از دست می دهد؛ این موضوع می تواند منجر به شکستگی استخوان شود که درد و ناتوانی را به همراه دارد؛ شکستگی ناشی از پوکی استخوان به طور معمول در ناحیه لگن، مچ دست و ستون فقرات ایجاد میشود و کیفیت زندگی، تحرک و استقلال فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.
آشنایی با خدمات گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برنامه پیشگیری از پوکی استخوان
بیماری های عضلانی اسکلتی یکی از عمده ترین مشکلات سلامتی در دنیا است؛ بر اساس شیوع و بار ناشی از آن، در این گروه از بیماری ها، بیماری پوکی استخوان، کمردرد، استئوآرتروز و بیماری های دیسترفی عضلانی بیشتر مطرح است.