با خدمات مرکز «بهارنکو» بیشتر آشنا شویم

در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص افزایش جمعیت و با عنایت به مفاد ماده قانونی 28 و 35 «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و با هدف آگاهی بخشی نسبت به وجوه مثبت و ارزشمند ازدواج به هنگام و آسان، تعداد فرزندان در خانواده و تقویت و حمایت از نقش های مادری، آثار منفی کم فرزندی، بی فرزندی در خانواده و کاهش رشد جمعیت در جامعه، مرکز تخصصی آموزش و مشاوره خانواده بهارنکو، با همکاری معاونت بهداشت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، از اسفند سال 1389 تا کنون، آموزش و مشاوره هنگام ازدواج را در استان فارس، در قالب 6 ساعت و با سرفصل های مدیریت سلامت جنسی، حقوق و احکام خانواده، روانشناسی و مهارت های زندگی، اجرا کرده است.

اولویت در کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر، پیشگیری است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به برنامه های سلامت محور آینده این معاونت، توجه به پیشگیری را اولویت کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر عنوان کرد.

سامانه تجویز و توزیع شیر مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ظرفیت اجرایی شدن در کشور را دارد

به گفته رئیس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سامانه تجویز و توزیع شیر مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز باعث رفع بسیاری از مشکلات مربوط به صدور کوپن می شود و این سامانه الگو، ظرفیت اجرا در کشور را داراست.

مراسم کوهپیمایی کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پنجمین روز از هفته ملی سلامت که با عنوان «نقش مردم، مسوولان و سمن ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها» نامگذاری شده است، مراسم کوهپیمایی و پاکسازی محیط زیست، با حضور کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه در محل کوهستان دراک برگزار شد.

مدیریت پسماندهای شهری و روستایی

مواد زباله‌ای در نتیجه فعالیت و کار انسان تولید می‌شود. رشد جمعیت و افزایش استاندارد زندگی باعث افزایش کمیت این مواد می‌گردد. به عبارت دیگر زباله جزء جدایی ناپذیر از زندگی انسان است.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3

رهنمود های غذایی ایران به منظور اصلاح الگوی مصرف و مشکلات تغذیه ای رایج مردم تدوین شده است. در این مطلب در ادامه دو بخش گذشته، به پیام های کلیدی این رهنمود در ارتباط با مصرف قند و شکر، نمک، آب و نوشیدنی ها، نان و غلات و اصولی بهداشتی در آماده سازی و تهیه غذا اشاره شده است.

از آنچه خداوند برای آسایش ما فراهم کرده است، پاسداری کنیم

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیش از خطبه های نماز جمعه شهرک های غرب شیراز گفت: آنچه خداوند برای ما خلق کرده، آسایش و رفاه ما را به ارمغان می آورد و پاسداری از این نعمات برای نسل های بعد، وظیفه تمام آحاد جامعه است.

تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال

مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به برگزاری برنامه های آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگی در حوزه سلامت سلامت در کنار برنامه هایی نظیر کوهنوردی، طبیعت گردی و پیاده روی به مناسبت هفته ملی سلامت امسال، گفت: این برنامه ها در راستای تحقق شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» در استان فارس پیش بینی شده و تا پایان هفته نیز ادامه دارد.