بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیریم

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با توجه به افزایش دما و افزایش فعالیت «کنه ها»، لازم است مردم از خرید گوشت از مراکز غیربهداشتی خودداری کرده و بیماری تب کریمه ‌کنگو را جدی بگیرند.

راهکارهای ایمنی در هنگام صاعقه چیست؟

رعد و برق یا صاعقه از جمله پدیده های طبیعی است که می تواند خطرناک و کشنده باشد. با توجه به هشدارهای هواشناسی مبنی بر وقوع بارش های موسمی و احتمال بالای رخداد صاعقه، رعایت نکات زیر در پیشگیری از بروز حوادث مرتبط با رعد و برق می تواند بسیار کمک کننده باشد.

بالا بودن خطر غرق شدگی برای کودکان یک تا 4 سال

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با ارسال پیامی به مناسبت روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی، از تأثیر غم انگیز و عمیق غرق شدگی بر خانواده و جامعه گفت.

اهمیت تقویت آموزش های پیش از ازدواج در حفظ بنیان های خانواده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با ارسال پیامی به مناسبت فرا رسیدن هفته ازدواج با شعار «ازدواج آسان»، بر اهمیت تقویت آموزش های پیش از ازدواج با هدف حفظ بنیان های خانواده تاکید کرد.

نقش کلیدی خانواده در محافظت از فرزندان در برابر آسیب اعتیاد و رفتارهای پرخطر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت هفته ملی پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، نقش خانواده را از مهمترین و کلیدی ترین عوامل محافظت فرزندان و پیشگیری از گرایش آنان به رفتارهای پرخطر دانست.

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پایگاه بهداشت مرزی فرودگاه بین المللی شهید آیت الله دستغیب(ره)

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و هیات همراه، عملکرد پایگاه بهداشت مرزی فرودگاه بین المللی شهید آیت الله دستغیب(ره) را مورد ارزیابی قرار دادند.