روند رو به رشد دیابت را جدی بگیریم
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، میزان ابتلا به دیابت در استان، طی پنج سال، چهار و نیم درصد افزایش یافته است.
سلامت دانش آموزان و خانواده آنان، اولویت اصلی دانشگاه و آموزش و پرورش استان است
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در صورت بی توجهی نسبت به اقدامات پیشگیرانه در زمینه سویه امیکرون، با موج سنگین بیماری مواجه خواهیم شد.
اضافه وزن و چاقی، از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در هفتمین کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری فارس، اضافه وزن و چاقی در جامعه را از عوامل اصلی ابتلا به بیماری های غیرواگیر عنوان کرد.
آغاز هفته ملی مبارزه با سرطان با شعار «سرطان قابل پیشگیری است، با خود مراقبتی و امید»
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با انتشار پیامی از آغاز هفته ملی مبارزه با سرطان، با شعار «سرطان قابل پیشگیری است، با خود مراقبتی و امید»، خبر داد.
اهمیت تشخیص زود هنگام سرطان/بخش یک
سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد که در صورت تشخیص به موقع و زود هنگام، تومور در مراحل اولیه و محدود بوده، در نتیجه درمان آن آسان تر و امکان کنترل و بهبود کامل آن بسیار زیاد است.
چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟
در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.
10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر
مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:
چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2
در بخش نخست این مطلب با ضرورت مصرف صبحانه به عنوان وعده مهم غذایی در طول روز آشنا شدیم و یافته های علمی در زمینه تاثیر خوردن صبحانه در کنترل اشتها بیان شد. در این بخش نیز با مواد غذایی پیشنهادی برای صبحانه آشنا می شویم.
12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی
تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی در بدن است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و در شرایطی قرار داریم که موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نیز می شود. وضعیت وزنی فرد نیز در ریسک ابتلا به کرونا دخیل است؛ افرادی که دچار چاقی هستند، نسبت به افراد با وزن مناسب، بیشتر مستعد ابتلا به کووید-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. یکی از علت های ابتلا به چاقی، مصرف زیاد روغن و چربی ها است که در این مطلب با راهکارهای کاهش این گروه از مواد غذایی در برنامه روزانه آشنا می شویم:
چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش یک
پس از پایان خوابیدن و 8 تا 10 ساعت وقفه در سوخت رسانی بدن، صبحانه خوردن به عنوان عاملی برای تجدید قوا از اهمیت بالایی برخوردار است.