هشدار؛ خطر گمراه کنندگی و اعتیاد آوری محصولات نوپدید دخانی را جدی بگیریم!

پس از گذشت سال ها از کشف تنباکو و تولید مواد دخانی سنتی دودزا که به طور عمده سیگار، قلیان، چپق و پیپ را شامل می شد، صنایع تولید کننده دخانیات برای فرار از محدودیت ها و قوانین کنترلی و سختگیرانه دولت ها که برای ممنوعیت مصرف دخانیات در اماکن عمومی وضع شده برای گسترش بازار مصرف و حفظ وابستگی مصرف کنندگان به نیکوتین، همواره در تلاش برای تولید محصولات جدید با استفاده از انواع مواد معطر و اسانس برای افزایش جذابیت های کاذب و فریبنده هستند که بتوانند اهداف و منافع خود را تامین کنند.

درخشش فارس و مجموعه سلامت استان به عنوان الگویی در راستای مقابله با کرونا در کشور

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست استاندار فارس با فرمانداران و روسای مجموعه سلامت 10 شهرستان دارای بیشترین آمار بروز کرونا در استان، از درخشش فارس در راستای اقدامات مقابله با کرونا خبر داد.

رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی، ضرورت غیر قابل انکار در مهار کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در هشتاد و هشتمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید 19 در دانشگاه، مشارکت مردمی و رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی را دو عامل موثر در مدیریت و پیشگیری از انتشار این ویروس اعلام کرد.