از مراقبت های بهداشتی و ضروری کودکان در دوران همه گیری بیماری کرونا غافل نشوید!
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

از مراقبت های بهداشتی و ضروری کودکان در دوران همه گیری بیماری کرونا غافل نشوید!

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مراقبت های بهداشتی کودکان یکی از راه های مهم پیشگیری از مرگ و میر آنها و افزایش سطح سلامت جسمی کودک در ابعاد مختلف است.

5 گام برای مقابله با آسم چیست؟

به گفته مدیرگروه بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اگر در خانواده یک فرد، سابقه یکی از انواع بیماری های آلرژیک وجود داشته باشد، احتمال بروز آسم در چنین فردی و خانواده اش بیشتر می شود.

شناسایی 6287 زوج ناقل در استان از ابتدای اجرای برنامه غربالگری تالاسمی/ فعالیت 33 مرکز ارایه دهنده خدمات قبل از ازدواج در استان

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ابتدای راه اندازی برنامه غربالگری تالاسمی در استان، 6 هزار و 287 زوج ناقل در استان شناسایی و تحت پوشش مراقبت های لازم قرار گرفته اند.

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز جهانی آسم؛ مرگ و میر ناشی از آسم دیگر بس است
16 اردیبهشت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی به مناسبت 16 اردیبهشت روز جهانی آسم، از اقدامات کارکنان حوزه بهداشت دانشگاه در ارائه خدمات پیشگیری از بیماری های مزمن تنفسی تقدیر کرد.