تاثیر روزه داری بر سلامت ما چیست؟

رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به ویژه بیماری کووید 19 دارد. با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های موردنیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود.

عزم راسخ مدیریت سلامت جمعیت خانواده و مدارس معاونت بهداشت برای اشاعه همدلی، انفاق و یاری اقشار کم درآمد در همه گیری کروناویروس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از همگام و هم صدا شدن مدیریت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیرو فرامین رهبر فرزانه انقلاب در انفاق و یاری رساندن به اقشار نیازمند در ماه مبارک رمضان خبر داد.

توصیه هایی در مورد روزه داری در همه گیری کرونا

پزشکان معتقدند که نخوردن غذا به طور متناوب در روزه داری اسلامی، نه تنها عارضه ای در افراد سالم ایجاد نمی کند، بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخ های التهابی زیانبار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس می شود. بنابراین تمامی افراد سالم کمتر از 65 سال با رعایت موارد بهداشتی تغذیه ای می توانند روزه بگیرند. البته بیمارانی که پیوند اعضاء شده اند نباید روزه بگیرند، اما روزه گرفتن برای بیماران پیوند قرنیه مانعی ندارد.