ارزیابی اقدامات تیم واکنش سریع در مقابله با مبتلایان کروناویروس
در بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مرکز بهداشت شهدای والفجر انجام شد:

ارزیابی اقدامات تیم واکنش سریع در مقابله با مبتلایان کروناویروس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف پیگیری و نظارت بر اقدامات و روند ارائه خدمات از تیم واکنش سریع مرکز بهداشت شهدای والفجر بازدید کرد.

شناسایی 123 بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در فارس و افزایش آمار مبتلایان به 2637 نفر/ نظارت گسترده بر رعایت بهداشت در مشاغل و اصناف

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به بررسی هزار و 441 نمونه در آزمایشگاه های تشخیصی کروناویروس استان، گفت: از این تعداد، 123 مورد مثبت اعلام شده است.

توصیه هایی در مورد اصول جداسازی افراد بیمار در خانه

کروناویروس جدید (covid19) یک ویروس جدید از خانواده‌ی کرونا ویروس‌هاست که از یک ویروس سرماخوردگی ساده تا ویروس‌های خطرناکی مانند سارس و مرس را شامل می شود. در حال حاضر درمانی برای این بیماری وجود ندارد و تنها راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری، خودمراقبتی و قطع چرخه انتقال ویروس است. یکی از راه هایی که زنجیره انتقال بیماری را قطع می کند جداسازی افراد بیمار از جامعه و دیگر اعضای خانواده است.

احتمال انتقال بیماری از کودکان مبتلای بدون علامت و یا با علایم خفیف به دیگران وجود دارد
معاون بهداشت دانشگاه:

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر اساس شواهد موجود، برخلاف سایر همه گیری های بیماری های ویروسی با درگیری سیستم تنفسی، تاکنون بیشتر مبتلایان به ویروس کووید-19 را بزرگسالان تشکیل داده اند و در کودکانی که این بیماری در آنها تایید شده، طبق معمول علایم خفیف و بهبودی تقریبا 100 درصد بوده است.