لیست اخبار صفحه :80
نان سلامتی بخش چه ویژگی هایی دارد؟

نان کامل (سبوس دار) نسبت به نان بدون سبوس از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است، به شرط آنکه زمان ماندگاری خمیر برای انجام تخمیر کافی باشد.

اجرای برنامه بهبود تغذیه زنان روستایی و عشایر با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برای سومین سال متوالی

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار با عنوان «پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و تغذیه بهتر و ترویج کشاورزی پایدار» برنامه بهبود تغذیه با هدف اصلاح الگوی غذایی زنان روستایی و عشایری با محوریت زنان در سطح استان فارس، همگام با کل کشور برای سومین سال متوالی در حال اجراست.

فوت 19 نفر بر اثر ابتلا به کروناویروس در فارس در 48 ساعت گذشته

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به افزایش آمار ثبت مبتلایان به کووید 19 در فارس طی روزهای اخیر، گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون، 173 هزار تست گرفته شده که جمع مبتلایان تا امروز به 21 هزار و 218 نفر رسیده است.