لیست اخبار صفحه :76
آخرین آمار ابتلا، بهبودیافته و جان باختگان ناشی از بیماری کووید 19 در فارس تا 24 مردادماه سال جاری/ ماسک خود را زیر چانه قرار ندهید!
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر استفاده صحیح از ماسک تاکید کرد و گفت: ماسک خود را زیر چانه قرار ندهید.

دانستنی های بهداشت دهان و دندان در زمان شیوع کروناویروس

شست و شوی دست ها با صابون یا ژل های ضدمیکروبی برای کاهش انتقال بیماری های عفونی از جمله کروناویروس، از اصول مهم بهداشت عمومی است. صابون ها، مواد شوینده و ضدعفونی کننده ها می تواند طیف وسیعی از میکروب های عفونی را از دست جدا کرده یا از بین ببرد.

بستری 911 بیمار مشکوک و علامت دار کووید 19 در فارس/ حامی سلامت سالمندان باشیم!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام وضعیت کروناویروس در استان فارس به بستری 911 بیمار مشکوک و دارای علامت در بیمارستان های استان اشاره کرد که از این تعداد، 96 بیمار نیز به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

غربالگری بیش از 92 درصد نوزادان 3 تا 5 روزه، در بحران کرونا
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

غربالگری بیش از 92 درصد نوزادان 3 تا 5 روزه، در بحران کرونا

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اجرای برنامه ژنتیک اجتماعی و گسترش غربالگری بیماری های متابولیک ارثی از اردیبهشت سال 98، با گرفتن چند قطره خون از پاشنه پای نوزادان، غربالگری 20 بیماری متابولیک ارثی نیز آغاز شد.

درخواست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای خوداظهاری مردمی در سایت www.salamat.gov.ir

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز مرحله سوم غربالگری کووید 19 در حال انجام است و هم استانی ها به ویژه گروه های پرخطر و در معرض خطر باید نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری سایت وزارت بهداشت به صورت مکرر اقدام کنند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ به کمک مصرف نان سبوس دار

تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف نان سبوس دار به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند، به گونه ای که مصرف نان های سبوس دار در مقایسه با نان های سفید به آهستگی قندخون را بالا می برد و فرد دیرتر احساس گرسنگی می کند.

تست کرونا تنها برای افراد علامت دار و با تجویز پزشک انجام می شود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

تست کرونا تنها برای افراد علامت دار و با تجویز پزشک انجام می شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19 گفت: تست رایگان کرونا تنها برای افراد مشکوک و دارای علامت و با تجویز پزشک انجام می شود.