همدلی چیست و چگونه می توان مهارت همدلی را افزایش داد؟

مهارت همدلی یکی از مهارت های زندگی است که برای برقراری ارتباط موثر لازم و ضروری است. زندگی سرشار از استرس و تعارض هایی است که باید با آنها مقابله کرد. همدلی یکی از کارهایی است که به مقابله با این استرس ها کمک می کند. فردی که با دیگران همدلی می کند علاوه بر کسب احترام و محبوبیت در اجتماع و خانواده، اعتماد به نفس بیشتری نیز پیدا می کند و احساس مفید بودن می کند. مهارت همدلی یک توانایی اکتسابی و لازمه آن آموزش و تمرین است.

راه های پیشگیری از افسردگی را بشناسیم

افسردگی شایع ترین و مهمترین بیماری روانپزشکی در بین گروه بزرگسال در ایران است، اما امروزه به دلایل مختلف آمار افسردگی در میان جوانان روبه افزایش است و در ایران نیز سیر صعودی داشته است. مطالعاتی که تاکنون در ایران درباره افسردگی انجام شده بیانگر این است که بیش از 20درصد از جامعه بزرگسال دچار نوعی اختلال روانی از جمله افسردگی هستند.

افراد دارای علامت کروناویروس پیش از مراجعه به بیمارستان ها، ابتدا به مراکز 16 ساعته مراجعه کنند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در یکصد و پنجاه و نهمین نشست ستاد مدیریت بیماری کووید 19 در دانشگاه، از عموم مردم خواست تا در صورت وجود علایم ابتلا به کروناویروس، ابتدا به مراکز 16 ساعته مراجعه کنند.

تلاش بی وقفه معاونت بهداشت دانشگاه برای حفظ استانداردهای پیشگیری و کنترل بیماری کووید 19 در زمان بازگشایی مدارس
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد؛

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ارزیابی وضعیت آمادگی و رعایت تمامی اصول و دستورالعمل های بهداشتی در مدارس، شرط لازم برای بازگشایی است.