لیست اخبار صفحه :67
نخستین مرکز بهداشت کارگری زندانیان جنوب کشور در مجتمع حرفه آموزی و کار درمانی شیراز (زندان پیربنو)
به همت معاونت بهداشت دانشگاه افتتاح شد؛

به گفته رییس گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هدف از راه اندازی مراکز بهداشت کار تامین سلامت و بهداشت جسمی و روانی کارگران است.

امکان اعمال محدودیت های جدید در استان
در ستاد مدیریت کووید19 در دانشگاه مطرح شد:

امکان اعمال محدودیت های جدید در استان

یکصد و هشتاد و دومین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس با تاکید اعضای این ستاد بر ضرورت اعمال محدودیت های جدید در استان، با هدف پیشگیری از افزایش موارد ابتلا و مرگ ناشی از کووید19 همراه بود.

کسب رتبه برتر دانشگاه در اجرای فاز نخست پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در کشور

با انجام به موقع پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در پنج شهرستان و ارسال گزارش درخواستی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق به کسب رتبه برتر در اجرای فاز نخست پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

چگونه شرایط سخت را تحمل کنیم و تاب آور شویم؟

شاید تا به حال این پرسش به ذهنتان رسیده که چرا برخی افراد در برخورد با عوامل استرس زا، انعطاف پذیری خاصی دارند و خم به ابرو نمی آورند، اما برخی دیگر برای مقابله با چنین عواملی مشکل دارند؟