لیست اخبار صفحه :86
تلاش مشترک معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سازمان بهزیستی در محافظت از سالمندان در برابر اپیدمی کرونا

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیماری کووید19 جان گروه های آسیب پذیر از جمله سالمندان را بیشتر تهدید می کند، این در حالی است که برخی از سالمندان به دلیل کهولت سن قادر به مراقبت کامل از خود نیستند و این امر موجبات توجه بیشتر به این گروه را فراهم می آورد.

به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نشست هماهنگی بازگشایی مدارس برگزار شد

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در راستای اعلام ستاد ملی مدیریت بیماری کروناویروس مبنی بر بازگشایی مدارس از بیست و هفتم اردیبهشت سال جاری، نشست هماهنگی با حضور مدیران اداره کل آموزش و پرورش، اداره آموزش و پرورش عشایری و مدیران ارشد معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

آسم را بیشتر بشناسیم

آسم بیماری التهابی مزمن و غیر واگیر ریه است. مزمن به این معنا که بیماری همیشه وجود دارد حتی زمانی که بیمار احساس ناخوشی ندارد. این بیماری تحت تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بروز می کند.