لیست اخبار صفحه :103
اجرای پویش آموزش و اطلاع رسانی پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسید کربن در استان فارس

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با توجه به افزایش آمار مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن، «پویش آموزش و اطلاع رسانی پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسید کربن» در سطح استان فارس از هفتم دی آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذایی سالم

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اجرای بسیج ملی تغذیه از چهاردهم تا سی ام دی سال جاری با شعار «ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذایی سالم» خبر داد.

تلاش برای نجات جان مادر باردار پرخطر در منطقه کوهستانی و صعب العبور «بهشت گمشده»

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مطالعه و بررسی تاریخچه مادران باردار فوت شده نشان می دهد که برخی از مرگ ها به دنبال تاخیر در شناسایی مادران باردار پرخطر و در نتیجه تاخیر در اقدام به موقع و یا ارجاع بوده است.

سواد سلامت بهداشتی چیست و چه نقشی در زندگی ما دارد؟

اصطلاح سواد سلامت بهداشتی به مفهوم یک مهارت شناختی و به عنوان مساله ‌ای مهم و تأثیرگذار در نظام مراقبت سلامت است که نخستین بار در سال 1974 میلادی، در یک میزگرد آموزشی در مورد آموزش بهداشت، مطرح شد و از آن زمان تاکنون این مفهوم در موارد متعددی از سوی محققان حوزه ‌های سوادآموزی و سلامت، مورد بحث قرار گرفته و تعاریف گوناگونی برای آن ارایه شده است.

آیا هر نوع غذایی قابل مصرف است؟

انسان در طول ساعت های شبانه روز، زمانی را برای صرف صبحانه، ناهار و شام و گاهی میان وعده های متفاوت صرف می کند و در این میان صرف نظر از توان مالی، ‌سلیقه و شرایط محیطی افراد، ‌سلامت غذا یگانه عاملی است که همگان در این زمینه با هم توافق دارند.