لیست اخبار صفحه :106
پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت هفته دیابت/ شناسایی و مراقبت از 71 درصد بیماران مبتلا به دیابت در فارس

طی سال های اخیر، افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگترین اپیدمی تاریخ تبدیل کرده است، در حال حاضر 8.8 درصد افراد بالای 20 سال، یعنی 425 میلیون نفر بیمار مبتلا به دیابت در دنیا وجود دارد.

با وب دا/ گروه آموزش و ارتقای سلامت در یک نگاه

با گسترش دانش سلامت و تقویت ساختار نظام سلامت در ایران، دست اندرکاران این حوزه اکنون بیش از همیشه به اهمیت و کارآمدی رشد آگاهی عمومی پیرامون مسایل مرتبط با سلامت، در ارتقای سلامت عمومی جامعه آگاهند.

همگام با پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان

مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تمامی بانوان 30 تا 69 ساله استان فارس خواست تا برای دریافت خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، به پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت در شهرها و خانه های بهداشت در روستاها مراجعه کنند.