پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت هفته ملی مبارزه با سرطان؛ تاکید بر قابل پیشگیری بودن بیش از یک سوم سرطان ها
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی، یکم تا هفتم بهمن، هفته ملی مبارزه با سرطان را گرامی داشت.
گرامیداشت روز ملی هوای پاک با شعار «هوای پاک، اقدام و عمل»
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نامگذاری بیست و نهم دی به نام روز ملی هوای پاک، گفت: امسال این روز با شعار «هوای پاک، اقدام و عمل» در ایران گرامی داشته می شود.
مسمومیت با گاز مونوکسید کربن را با آنفولانزا اشتباه نگیریم
مسمومیت حاد با گاز مونوکسیدکربن در ایران به نام گازگرفتگی شناخته می شود. این گاز، بی رنگ، بی بو، بدون مزه و غیرتحریکی است و به همین دلیل حتی در غلظت های بالا و کشنده نیز وجود آن حس و تشخیص داده نمی شود.
رژیم غذایی مناسب، راهی برای کنترل کم کاری تیروئید
غده تیروئید هورمون هایی ترشح می کند که برای تمامی ارگان ها، بافت ها و سلول های بدن موردنیاز بوده و نقش موثری در سلامت ایفا می کند.
اجرای پویش آموزش و اطلاع رسانی پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسید کربن در استان فارس
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با توجه به افزایش آمار مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن، «پویش آموزش و اطلاع رسانی پیشگیری از مسمومیت با گاز منوکسید کربن» در سطح استان فارس از هفتم دی آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.
اضافه شدن غربالگری 20 بیماری متابولیک ارثی به برنامه غربالگری بدو تولد نوزادان متولد شده در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز
تمامی نوزادان تحت پوشش مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نظر بیماری های متابولیک ارثی غربالگری می شوند.
ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذایی سالم
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اجرای بسیج ملی تغذیه از چهاردهم تا سی ام دی سال جاری با شعار «ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذایی سالم» خبر داد.
تلاش برای نجات جان مادر باردار پُرخطر در منطقه کوهستانی و صَعبُ العبور «بهشت گمشده»
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مطالعه و بررسی تاریخچه مادران باردار فوت شده نشان می دهد که برخی از مرگ ها به دنبال تاخیر در شناسایی مادران باردار پُرخطر و در نتیجه تاخیر در اقدام به موقع و یا ارجاع بوده است.
سواد سلامت بهداشتی چیست و چه نقشی در زندگی ما دارد؟
اصطلاح سواد سلامت بهداشتی به مفهوم یک مهارت شناختی و به عنوان مساله ای مهم و تأثیرگذار در نظام مراقبت سلامت است که نخستین بار در سال 1974 میلادی، در یک میزگرد آموزشی در مورد آموزش بهداشت، مطرح شد و از آن زمان تاکنون این مفهوم در موارد متعددی از سوی محققان حوزه های سوادآموزی و سلامت، مورد بحث قرار گرفته و تعاریف گوناگونی برای آن ارایه شده است.
آیا هر نوع غذایی قابل مصرف است؟
انسان در طول ساعت های شبانه روز، زمانی را برای صرف صبحانه، ناهار و شام و گاهی میان وعده های متفاوت صرف می کند و در این میان صرف نظر از توان مالی، سلیقه و شرایط محیطی افراد، سلامت غذا یگانه عاملی است که همگان در این زمینه با هم توافق دارند.