لیست اخبار صفحه :2
کودکان هر یک از زمان تولد، منحصر به فرد هستند و این تفاوت بین کودکان بر روی نحوه یادگیری آنها موثر است. تجربیاتی که کودک در طی سال های نخست عمرش با خانواده و سایر مراقبان خود دارد؛ اثر فراوانی بر رفتار آن کودک در زمان بزرگسالی دارد. اکثر یادگیری کودکان در سنین ابتدایی عمر اتفاق می افتد.
اهمیت توجه به موقع به اصول تکامل کودکان را جدی بگیریم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی فرارسیدن ۱9 فروردین‌ ماه مصادف با 7 آوریل، روز جهانی بهداشت را به تمام تلاشگران خستگی ناپذیر عرصه سلامت و کارکنان پرتلاش حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تبریک گفت.
روز جهانی بهداشت؛ فرصتی برای تمرکز بین المللی بر جنبه های مهم بهداشت جهانی است