پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به مناسبت روز معلم و استاد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در پیامی روز معلم و استاد را تبریک گفت.
توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و بهبود کبد چرب
بیماری کبد چرب یکی از شایع ترین علت های بروز مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن کبدی است. بیشترین شیوع این بیماری بین 40 تا 60 سالگی است. کبد چرب در اثر تجمع چربی به ویژه تری گلیسیرید در سلول های کبدی به میزان 5 -10 درصد وزن کبد ایجاد می شود. در صورت عدم درمان، این بیماری می تواند به سمت سیروز و سرطان سلول های کبدی منجر شود.
پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی ماما
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با ارسال پیامی روز جهانی ماما را تبریک گفت.
تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت از اولویت های اصلی حوزه سلامت در سال جاری
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به مناسبت هفته ملی سلامت با شعار «سلامت برای همه با پزشکی خانواده»، فعالیت ها، اقدامات و اولویت های دانشگاه در امر ارتقای سلامت جامعه را اعلام کرد.
ارگونومی و استفاده صحیح از تلفن همراه
شکی وجود ندارد که امروزه تلفنهای هوشمند به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره تبدیل شده است.
با بیماری آسم و راه های پیشگیری و کنترل آن بیشتر آشنا شویم
آسم یک مسئله بهداشتی برای تمامی جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود و سالانه هزاران نفر به علت این بیماری جان خود را از دست می دهند.
تغذیه و سلامت دهان و دندان
قند و شکر اصلی ترین عوامل خطر پوسیدگی دندان است. کاهش مصرف شکر به عنوان بخشی از یک زندگی سالم سلامت دهان را ارتقاء داده و می تواند خطر بسیاری از بیماری های غیر مسری مانند دیابت و چاقی را کاهش دهد.
توصیه های تغذیه ای برای کاهش سردردهای میگرنی
میگرن نوعی بیماری مزمن و ناتوان کننده است که شیوع بالایی در جهان دارد و در زنان سه برابر بیشتر از مردان دیده می شود.
پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان، با ارسال پیامی، هشتم اردیبهشت مصادف با بیست و هشتم آوریل، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای را گرامی داشت.