با بیماری آسم و راه های پیشگیری و کنترل آن بیشتر آشنا شویم/ بخش یک

آسم یک مسئله بهداشتی برای تمامی جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود. بر طبق آمار سازمان بهداشت جهانی بیش از 300 میلیون نفر در سراسر دنیا از بیماری آسم رنج می برند. همچنین، سالانه حدود 300 هزار نفر به علت این بیماری جان خود را از دست می دهند و در صورت اقدام نابهنگام، طی 10 سال آینده این میزان حدود 20 درصد افزایش می یابد.

ایمن سازی، ابزاری حیاتی در نبرد علیه مقاومت ضد میکروبی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با ارسال پیامی به مناسبت هفته جهانی ایمن سازی، این فرآیند را یکی از بهترین سرمایه گذاری های سلامتی و ابزاری حیاتی در نبرد علیه مقاومت ضد میکروبی دانست.

همایش پیشگیری و کنترل حوادث ترافیکی و اجرای برنامه جامعه ایمن

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همایش یک روزه پیشگیری و کنترل حوادث ترافیکی و اجرای برنامه جامعه ایمن با حضور مدیران ارشد استانی و شبکه های بهداشت و درمان استان فارس برگزار شد.