02 آذر 1403

لیست اخبار صفحه :26
رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3

رهنمود های غذایی ایران به منظور اصلاح الگوی مصرف و مشکلات تغذیه ای رایج مردم تدوین شده است. در این مطلب در ادامه دو بخش گذشته، به پیام های کلیدی این رهنمود در ارتباط با مصرف قند و شکر، نمک، آب و نوشیدنی ها، نان و غلات و اصولی بهداشتی در آماده سازی و تهیه غذا اشاره شده است.

از آنچه خداوند برای آسایش ما فراهم کرده است، پاسداری کنیم

از آنچه خداوند برای آسایش ما فراهم کرده است، پاسداری کنیم

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیش از خطبه های نماز جمعه شهرک های غرب شیراز گفت: آنچه خداوند برای ما خلق کرده، آسایش و رفاه ما را به ارمغان می آورد و پاسداری از این نعمات برای نسل های بعد، وظیفه تمام آحاد جامعه است.

تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال

تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال

مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به برگزاری برنامه های آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگی در حوزه سلامت سلامت در کنار برنامه هایی نظیر کوهنوردی، طبیعت گردی و پیاده روی به مناسبت هفته ملی سلامت امسال، گفت: این برنامه ها در راستای تحقق شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» در استان فارس پیش بینی شده و تا پایان هفته نیز ادامه دارد.

با بیماری آسم و راه های پیشگیری و کنترل آن بیشتر آشنا شویم/ بخش یک

با بیماری آسم و راه های پیشگیری و کنترل آن بیشتر آشنا شویم/ بخش یک

آسم یک مسئله بهداشتی برای تمامی جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود. بر طبق آمار سازمان بهداشت جهانی بیش از 300 میلیون نفر در سراسر دنیا از بیماری آسم رنج می برند. همچنین، سالانه حدود 300 هزار نفر به علت این بیماری جان خود را از دست می دهند و در صورت اقدام نابهنگام، طی 10 سال آینده این میزان حدود 20 درصد افزایش می یابد.