لیست اخبار صفحه :62
ارتقای سلامت نوزادان و کودکان فارس به همت تمامی شبکه های بهداشت و درمان

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از ادامه روند ارائه خدمات سلامت به تمامی گروه های سنی به ویژه نوزادان و کودکان به صورت فعال و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی خبر داد.

مصادیق بدرفتاری با همسر چیست؟

25 نوامبر مصادف با پنجم آذر روز جهانی پیشگیری از خشونت علیه زنان، یادآور این مسـئله مهـم است که امـروزه با وجود پیشـرفت های عــلمی هــنوز معضـل خشـونت، وجدان هـا را مـی آزارد و خشـونت مـدرن بـا مصادیـق جدیدی بـه عنـوان یـک مسـئله حـاد اجتماعـی مطرح شده اســت. خشونت خانگی یک الگوی بدرفتاری جسمی، جنسی، روانی و هیجانی است که از سوی یکی از اعضای خانواده برای اعمال کنترل و قدرت، نسبت به سایر اعضای خانواده به صورت مکرر تکرار می شود.

با حضور معاون بهداشت دانشگاه انجام شد؛ آیین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب

آیین تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید شبکه بهداشت و درمان منطقه مشهد مرغاب با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امام جمعه قادرآباد، بخشدار و تعدادی از مسوولان بخش مشهد مرغاب، برگزار شد.

70 درصد موارد اعمال خشونت و کودک آزاری در محیط خانه رخ داده است

به گفته مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کودکانی که در دوران کودکی قربانی آزار و بدرفتاری بوده اند، در بزرگسالی، خود به آزار کودکان پرداخته اند و این بزرگ ‌ترین زیان کودک آزاری است.