چگونه از مسمومیت با قارچ در امان بمانیم؟

قارچ ها گیاهانی هستند که مصرف خوراکی پیدا کرده اند، اما همه آنها خوراکی نبوده و بعضی سمی و بسیار خطرناکند. خوردن چند لقمه از این قارج ها می تواند کبد، کلیه و حتی مغز را از کار انداخته و حتی موجب مرگ شود.

تنها راه آگاه شدن از وجود گاز مونو اکسید کربن در محیط چیست؟

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گاز مونو اکسید کربن گاز سمی معروف به قاتل خاموش است که دیده نمی شود و بو ندارد و تنفس آن می تواند جان انسان ها به ویژه جنین مادران باردار، نوزادان، کودکان، بیماران قلبی، تنفسی و هر فردی که آن را استشمام کند، به خطر اندازد.

به صدا در آمدن زنگ خطر سلامتی در روزهای پایانی سال

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست امروز ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا، با هشدار نسبت به شلوغی های روزهای پایانی سال، این را به منزله خطری جدی برای افزایش زمینه های انتقال بیماری کووید 19 دانست.

کارخانه های برتر استان فارس به عنوان منتخب ملی تقدیر شدند

معاون بهداشت دانشگاه عبوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به برگزاری همایش ملی تجلیل از خانه ‌های بهداشت کارگری برتر و کارفرمایان برگزیده سلامت محور در هنگام شیوع کروناویروس، گفت: در این آئین واحدهای تولیدی برتر فارس به عنوان منتخب ملی معرفی و از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تقدیر شدند.