لیست اخبار صفحه :55
بستری 2651 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز پنجم اردیبهشت، از افزایش روزافزون آمارهای ابتلا، بستری و جانباختگان کرونا در استان خبر داد.

یک دستور غذایی عمومی در ماه مبارک رمضان

به طور کلی پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد. در مورد اثرات مفید روزه داری در ماه مبارک رمضان بررسی ها و تحقیقات فراوانی صورت گرفته و تاثیر آن به شرط رعایت اصول تغذیه صحیح مورد تایید قرار گرفته است. در ادامه یک دستور غذایی عمومی در این ایام را با هم مرور می کنیم.

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پایگاه واکسیناسیون کووید19 شیراز

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از پایگاه واکسیناسیون کووید19 مستقر در سالن ورزشی برج پژوهشی دانشگاه، بازدید و روند واکسیناسیون کارکنان بهداشت و درمان در این مرکز را ارزیابی کرد.

عادات غذایی غلط در ماه مبارک رمضان

یکی از عادات غذایی غلط روزه داران این است که به دلیل تشنگی زیاد، افطار را با آب سرد و یا نوشیدنی های سرد شروع می کنند که در این زمینه توصیه می شود افطار را با نوشیدنی های گرم مانند آب جوش، چای کمرنگ و شیر گرم آغاز کنیم.

بستری 302 بیمار با وضعیت وخیم کرونایی در بیمارستان های فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز بیست و پنجم فروردین، از بستری 302 بیمار مبتلا به کروناویروس با وضعیت وخیم در بخش های مراقبت ویژه خبر داد.