چگونه از حوادث خانه تکانی پیشگیری کنیم؟

کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از مردم خواست تا علاوه بر مراقبت از دچار شدن به حوادثی مانند سقوط از ارتفاع، نسبت به استفاده ناآگاهانه از مواد شوینده و پاک کننده شیمیایی در خانه تکانی پایان سال هوشیار باشند.

اهمیت تشخیص و مداخله زودهنگام کم شنوایی در کاهش پیامدهای کم شنوایی

به گفته رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بیش از 50 درصد از انواع کم شنوایی و ناشنوایی بزرگسالان و 60 درصد از انواع کم شنوایی و ناشنوایی کودکان، قابل پیشگیری اولیه هستند.

بررسی اولویت های سلامت کلان منطقه 5 در نشست معاونان بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از برگزاری نشست دانشگاه های و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشور در حیطه سلامت، به شیوه وب کنفرانس خبر داد.