متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
لیست اخبار صفحه :31
چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

تعطیلات نوروز فرصت بیشتری را برای سفر و استراحت فراهم می کند. سفر رژیم غذایی افراد را با تغییراتی مواجه می سازد و از طرفی افزایش استفاده مردم از غذاهای آماده، غذاهای دستفروشی در کنار خیابان و جاده، خطر بروز مسمویت ها را افزایش داده و مشکلات زیادی را به بار می آورد. بنابراین داشتن یک تغذیه مناسب و درست در طول سفر، از جمله اصولی است که همواره باید به آن توجه کرد.

بیماری فاویسم چه نشانه هایی دارد؟

بیماری فاویسم چه نشانه هایی دارد؟

بیماری فاویسم (نقص آنزیم گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز یا به اختصارPD6G) شایع ترین بیماری نقص آنزیمی در جهان است که از هزاران سال پیش ابتلا به آن در یونان قدیم گزارش شده است.

آیا می توان گفت کدام قارچ وحشی در طبیعت، سمی است؟

آیا می توان گفت کدام قارچ وحشی در طبیعت، سمی است؟

قارچ ها گیاهانی هستند که مصرف خوراکی پیدا کرده اند، اما همه انواع قارچ خوراکی نبوده و بعضی سمی و بسیار خطرناک است. خوردن چند لقمه از این قارچ ها می تواند کبد، کلیه و حتی مغز را از کار انداخته و گاه موجب مرگ شود.

مبتلایان به فاویسم از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنند؟

مبتلایان به فاویسم از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنند؟

بیماری فاویسم (نقص آنزیم گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز یا به اختصارPD6G) شایع ترین بیماری نقص آنزیمی در جهان است که از هزاران سال پیش ابتلا به آن در یونان قدیم گزارش شده است. در بخش نخست این مطلب، با بیماری فاویسم، انواع این بیماری و نشانه های بالینی ابتلا به فاویسم آشنا شدیم. در ادامه نیز با مواد غذایی که بیماران مبتلا به فاویسم باید از مصرف آنها پرهیز کنند، آشنا می شویم.

مرگ خاموش، خطری که قابل پیشگیری است

مرگ خاموش، خطری که قابل پیشگیری است

مسمومیت با مونواکسیدکربن یا گازگرفتگی، مسمومیتی است که به دلیل تنفس گاز خطرناک مونوکسیدکربن ایجاد می شود. این مسمومیت که به وسیله انواع وسایل گازسوز از جمله بخاری، آبگرمکن، پیکنیک و حتی زغال ایجاد می شود، اغلب در زمستان و اوایل فصل بهار دیده می شود.

بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب آلوده

بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب آلوده

به دلیل نقش موثر آب آلوده در انتقال بیماری ها، در این مطلب با اهمیت سلامت آب مصرفی و نقش آن در بیماری ها آشنا می شویم. به ویژه در ایام نوروز، این موضوع از اهمیت بالاتری برخوردار است.

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا

عید همیشه زیباست، اما چند تغییر در زندگی روزمره بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند مشکل ساز باشد و ایام خوش عید را با مشکل و دردسر مواجه کند. بنابراین اگر مبتلا به فشارخون بالا هستید، این نکات تغذیه ای را رعایت کنید تا بتوانید ایام نوروز را به خوبی سپری کنید.

چگونه از خطر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در امان باشیم؟

چگونه از خطر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در امان باشیم؟

آتش و لوازم دارای شعله ( نظیر وسایل گازسوز، نفت سوز، زغال سوز، و الکل سوز ) برای سوختن به اکسیژن نیاز دارد. چنانچه هوای مناسب در محیط وجود نداشته باشد، این وسایل به طور ناقص می سوزد و گاز مونوکسید کربن تولید می کند، این گاز بی رنگ و بی بو و سمی است و می تواند موجب مسمومیت و حتی مرگ شود.