پوکی استخوان و حوادث/ پیشگیری از زمین خوردن در سالمندان
سقوط و زمین خوردن عامل مهم آسیب در سنین بالای 65 سال و مهمترین علت مرگ در اثر آسیب است.
آشنایی بانوان شاغل شیراز با اهمیت تشخیص به موقع سرطان پستان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری سمینار آموزشی سرطان پستان با حضور بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیمارستان ها و ادارات خبر داد.
همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری پیاده روی خانوادگی با همکاری شهرداری شیراز، هیات ورزش های همگانی استان فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی خبر داد.
برگزاری کارگاه علمی آموزشی خدمات بهبود تغذیه جامعه در برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت
با شروع طرح تحول سلامت و استقرار کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، گام بزرگی در راستای ارتقای آگاهی تغذیه ای عموم مردم و ارزیابی وضعیت تغذیه ای جامعه برداشته شد.
همگام با پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان
مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تمامی بانوان 30 تا 69 ساله استان فارس خواست تا برای دریافت خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، به پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت در شهرها و خانه های بهداشت در روستاها مراجعه کنند.
برگزاری سومین نشست مشترک معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه در راستای هم افزایی توانمندی موجود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری سومین نشست مشترک معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه در راستای هم افزایی توانمندی های موجود در این دو معاونت خبر داد.
همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش7
پویش ملی سرطان سینه، از نهم مهر، در سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک ماه، با اجرای برنامه های آموزشی و ارائه خدمات غربالگری، ادامه دارد.
همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش 6
پویش ملی سرطان سینه، از نهم مهر، در سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک ماه، با اجرای برنامه های آموزشی و ارائه خدمات غربالگری، ادامه دارد.
همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش 5
پویش ملی سرطان سینه، از نهم مهر، در سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک ماه، با اجرای برنامه های آموزشی و ارائه خدمات غربالگری، ادامه دارد.
24 مهر
روز جهانی غذا
در دهه های اخیر، رژیم و عادات غذایی افراد به طور چشمگیری تغییر یافته است و مردم جهان عمدتا از مصرف غذاهای تازه به خصوص مواد گیاهی و غنی از فیبر به سمت مصرف غذاهایی با کربوهیدرات تصفیه شده، قند و چربی و نمک زیاد، غذاهای فرآوری شده، گوشت و سایر محصولات با منبع حیوانی حرکت کرده اند، ترکیبی از رژیم های غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک باعث افزایش میزان چاقی در جهان شده است.