اعلام آمادگی روانپزشکان فارس برای ارائه خدمات روانپزشکی رایگان به مردم
سرپرست مدیریت سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از همکاری انجمن روانپزشکان برای ارائه خدمات روانپزشکی رایگان تا پایان فروردین سال آینده خبر داد.
ارایه مشاوره های تلفنی به مردم با محوریت کاهش اضطراب در مقابله با ویروس کرونا
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مردم استان می توانند در صورت احساس نیاز به دریافت مشاوره روانشناسی، به صورت تلفنی این خدمات را دریافت کنند.
شناسایی 11 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 243 نفر
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 11 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.
بازدید از بیش از 41 هزار مرکز تهیه و توزیع موادغذایی در استان برای کنترل بحران بیماری کووید19
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تشدید نظارت 165 تیم نظارتی کارشناسان سلامت محیط از زمان آغاز بحران بیماری کووید19 در سطح استان و انجام بازدید بیش از 41 هزار مرکز تهیه و توزیع موادغذایی در استان خبر داد.
برگزاری 13 کمیته مدیریت و کنترل ویروس کرونا تاکنون در معاونت بهداشت دانشگاه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری سیزده کمیته مدیریت و کنترل ویروس کرونا تاکنون در این معاونت خبرداد.
شناسایی 29 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 199 نفر
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 29 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.
شناسایی 33 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 232 نفر
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 33 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.
استقرار تیم های بهداشتی و تب سنجی مسافران در مبادی ورودی شیراز
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از استقرار تیم های ارزیابی در ورودی های اصلی شهر شیراز خبر داد.
شناسایی 18 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 151 نفر
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 18 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.
کاهش استرس و اضطراب ناشی از ویروس کرونا در کارکنان بهداشتی
هر یک از ما به شکل متفاوتی به استرس و حوادث ناگوار واکنش نشان می دهیم؛ آگاهی از نشانه های جسمی و ذهنی اضطراب، نخستین قدم در مدیریت آن است.