با بیماری سرطان پستان بیشتر آشنا شویم/ بخش یک

در سراسر جهان ماه اکتبر مصادف با نهم مهر تا نهم آبان به عنوان پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان اعلام شده و فرصتی است تا با این بیماری آشنایی بیشتری داشته باشیم.

آشنایی با خدمات گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز/ بخش یک

یکی از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت، افزایش دسترسی جمعیت به خدمات بهبود تغذیه است که در همین راستا، 85 کارشناس تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال ارائه خدمت هستند.

افزوده شدن 2 خدمت جدید به سامانه ملی 190

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ایجاد امکان پاسخگویی به پرسش ها، پیشنهادات و ثبت شکایت های مردمی در خصوص برنامه پزشک خانواده و قانون جوانی جمعیت خبر داد.

آشنایی با خدمات گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز/بخش 2

یکی از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت، افزایش دسترسی جمعیت به خدمات بهبود تغذیه است. در همین راستا 85 کارشناس تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول به کار شدند.

بازدید بازرسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شبکه های بهداشت و درمان فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از بازدید 6 روزه بازرسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شبکه های بهداشت و درمان استان فارس، خبر داد.