02 آذر 1403

لیست اخبار صفحه :31
مصرف دخانیات، عامل تشدید کننده بیماری کرونا ویروس

مصرف دخانیات، عامل تشدید کننده بیماری کرونا ویروس

مصرف دخانیات یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری ها است و سالانه موجب مرگ بیش از 8 میلیون نفر در جهان می شود. در دوران کرونا این خطر می تواند با شدت بیشتری سلامت افراد را تحت تاثیر قرار داده و عامل تشدید کووید19 باشد. در ادامه با برخی از مهم ترین آسیب های ناشی از مصرف دخانیات برای سلامت افراد، آشنا می شویم:

هیچ موردی از آبله میمونی در استان فارس مشاهده نشده است

هیچ موردی از آبله میمونی در استان فارس مشاهده نشده است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به انتشار شایعه ای در فضای مجازی مبنی بر شناسایی بیمار مبتلا به آبله میمونی در شهرستان لار گفت: با بررسی های انجام شده مشخص شد این موضوع صحت ندارد.

تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال

تلاش برای آشتی بیشتر با طبیعت، در هفته ملی سلامت امسال

مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به برگزاری برنامه های آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگی در حوزه سلامت سلامت در کنار برنامه هایی نظیر کوهنوردی، طبیعت گردی و پیاده روی به مناسبت هفته ملی سلامت امسال، گفت: این برنامه ها در راستای تحقق شعار «سلامت ما، سلامت سیاره ما» در استان فارس پیش بینی شده و تا پایان هفته نیز ادامه دارد.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک

رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک

هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمودهای غذایی خود (food Based Dietary Guildline FBDG) که حاوی پیام های کلیدی برای آموزش همگانی تغذیه و اطلاح الگوی مصرف غذایی است، استفاده می کند. رهنمودهای غذایی ایران شامل پیام های کلیدی است که با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در ادامه با این رهنمودها آشنا می شویم:

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک

خدمات سلامت در بلایای طبیعی عامل اصلی بقای انسان هاست، چرا که بلایا همیشه تأثیر چشمگیری بر بهداشت، سلامت عمومی و رفاه جمعیت آسیب دیده دارد. ارائه خدمات سلامت در بلایای طبیعی یکی از ارکان اصلی مدیریت بحران بوده و لازم است از کیفیت و کمیت مناسبی برای تأمین سلامت جامعه آسیب دیده برخوردار باشد.

ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم

ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم

ر حال حاضر مصرف نمک در کشور ما دو تا سه برابر بیشتر از مقدار توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است. مصرف زیاد نمک و غذاهای شور سبب ابتلا به بسیاری از بیماری هایی از جمله فشار خون بالا، بروز بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، سرطان معده و نارسایی کلیه می شود.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2

رهنمودهای غذایی ایران با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش نخست، به سایر پیام های کلیدی در مورد مصرف لبنیات، روغن و انواع گوشت می پردازیم.