12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی
تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی در بدن است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و در شرایطی قرار داریم که موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نیز می شود. وضعیت وزنی فرد نیز در ریسک ابتلا به کرونا دخیل است؛ افرادی که دچار چاقی هستند، نسبت به افراد با وزن مناسب، بیشتر مستعد ابتلا به کووید-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. یکی از علت های ابتلا به چاقی، مصرف زیاد روغن و چربی ها است که در این مطلب با راهکارهای کاهش این گروه از مواد غذایی در برنامه روزانه آشنا می شویم:
چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش یک
پس از پایان خوابیدن و 8 تا 10 ساعت وقفه در سوخت رسانی بدن، صبحانه خوردن به عنوان عاملی برای تجدید قوا از اهمیت بالایی برخوردار است.
توصیه های تغذیه ای پس از دریافت واکسن
از جمله راهکارهای کاهش عوارض احتمالی پس از دریافت واکسن، توجه به یک برنامه غذایی مناسب است که می تواند بروز علایم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به کمترین میزان کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
مصرف چه مواد غذایی پس از دریافت واکسن مفید است؟
با توجه به پوشش حداکثری واکسیناسیون در سراسر کشور و امکان بروز عوارض احتمالی ناشی از آن، آشنایی با راهکارهای تغذیه ای می تواند منجر به کاهش عوارض شود؛ اغلب عوارض ناشى از واکسن به طور معمول از 12 ساعت تا کمتر از 7 روز بعد از تزریق واکسن، به طور متغیر و خفیف در بعضی افراد ممکن است رخ دهد.
12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست
تغذیه سالم، عاملی مهم و اساسی در حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری و کنترل بیماری ها است. اضافه وزن و چاقی می تواند اصلی ترین عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، مشکلات عضلانی اسکلتی و سرطان ها باشد. به مناسبت پویش ملی تغذیه که از پانزدهم تا سی ام دی در حال برگزاری است، با راهکارهای مهم تغذیه ای که به سلامت غذایی ما کمک می کند، آشنا می شویم.
با روش های تشخیص و درمان ایدز آشنا شویم
«اچ آی وی» یک بیماری عفونی قابل کنترل است که در صورت تشخیص و درمان به موقع، فرد می تواند طول عمر طبیعی داشته باشد و انتقال بیماری به دیگران نیز به کمترین میزان ممکن می رسد.
مراقبت های تغذیه ای در پیشگیری و کنترل دیابت
دیابت «ملیتوس» یا بیماری قند، بیماری متابولیکی مزمنی است که با سوخت و ساز غیرطبیعی کربوهیدرات ها، پروتئین ها و چربی ها همراه است.
عوامل خطر سرطان سینه و پیشگیری از آن را بیشتر بشناسیم!/ بخش 1
سرطان سینه شایعترین سرطان در بانوان است و سالانه در استان فارس هزار و 167 مورد جدید ابتلا به این بیماری شناسایی و ثبت می شود.
تاب آوری چیست و افراد تاب آور چگونه اند؟
اصطلاح تاب آوری در مورد افرادی به کار برده میشود که در برابر فشار روانی مقاوم بوده و کمتر مستعد بیماری هستند.
4 گام ساده تا کاهش ضایعات مواد غذایی در خانواده
برای بسیاری از مردم در سطح جهان، دور ریختن مازاد مواد غذایی به یک عادت تبدیل شده است.