01 آذر 1403

لیست اخبار صفحه :9
انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش یک

خدمات سلامت در بلایای طبیعی عامل اصلی بقای انسان هاست، چرا که بلایا همیشه تأثیر چشمگیری بر بهداشت، سلامت عمومی و رفاه جمعیت آسیب دیده دارد. ارائه خدمات سلامت در بلایای طبیعی یکی از ارکان اصلی مدیریت بحران بوده و لازم است از کیفیت و کمیت مناسبی برای تأمین سلامت جامعه آسیب دیده برخوردار باشد.

ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم

ضرورت کاهش مصرف نمک در کودکان را جدی بگیریم

ر حال حاضر مصرف نمک در کشور ما دو تا سه برابر بیشتر از مقدار توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است. مصرف زیاد نمک و غذاهای شور سبب ابتلا به بسیاری از بیماری هایی از جمله فشار خون بالا، بروز بیماری های قلبی و عروقی، پوکی استخوان، سرطان معده و نارسایی کلیه می شود.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 2

رهنمودهای غذایی ایران با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش نخست، به سایر پیام های کلیدی در مورد مصرف لبنیات، روغن و انواع گوشت می پردازیم.

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش 2

انواع بلایا و روش های کاهش خطر و پیامدهای ناشی از بلایا را بشناسیم/ بخش 2

در بخش نخست این مطلب با انواع بلایا با تاکید بر زلزله و اقدامات موثر در زمان وقوع زلزله، نقش موثر مردم در کاهش خطر بلایا و برنامه دارت آشنا شدیم. در بخش دوم این مطلب با اثرات سیل بر سلامت مردم و اقدامات موثر در زمان وقوع سیل آشنا می شویم.

مشاوره ژنتیک، بهترین راه برای پیشگیری از تولد بیمار هموفیلی است

مشاوره ژنتیک، بهترین راه برای پیشگیری از تولد بیمار هموفیلی است

هفدهم آوریل، مصادف با بیست و هشتم فروردین به عنوان روز جهانی هموفیلی نامگذاری شده است. هموفیلی یک کلمه یونانی است که از ترکیب دو کلمه «همو» به معنی خون و «فیلیا» به معنی دوست داشتن تشکیل شده است. این نامگذاری یک استعاره زیبا از نیاز این بیماران به خون است.

با روش های صحیح سالم سازی سبزی ها آشنا شویم

با روش های صحیح سالم سازی سبزی ها آشنا شویم

سبزی یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی محسوب می شود که ممکن است در مزرعه، با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و دیگر آلاینده ها آغشته شود، بنابراین به سادگی می تواند باعث بیماری در انسان شود.

15 گام تا تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

15 گام تا تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در این دوران در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک کننده است. در این مطلب نکاتی در مورد تغذیه مناسب در این ایام را با هم مرور می کنیم:

راهنمای خرید آجیل برای ایام نوروز

راهنمای خرید آجیل برای ایام نوروز

آجیل یکی از خوراکی‏ های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از دغدغه هایی که ممکن است برای ما ایجاد شود خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب است. در این مقاله نکاتی در حوزه خرید آجیل را با هم مرور می کنیم:

چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟

تعطیلات نوروز فرصت بیشتری را برای سفر و استراحت فراهم می کند. سفر رژیم غذایی افراد را با تغییراتی مواجه می سازد و از طرفی افزایش استفاده مردم از غذاهای آماده، غذاهای دستفروشی در کنار خیابان و جاده، خطر بروز مسمویت ها را افزایش داده و مشکلات زیادی را به بار می آورد. بنابراین داشتن یک تغذیه مناسب و درست در طول سفر، از جمله اصولی است که همواره باید به آن توجه کرد.