نقش اعضای خانواده برای کمک به فرد مصرف کننده مواد مخدر چیست؟
اگر خانواده ای دارای یک فرد مصرف کننده مواد باشد، فرزندان و همسر فرد افرادی هستند که به طور مستقیم از بیماری او متأثر می شوند، بنابراین علاوه بر افراد مصرف کننده مواد، طیف گسترده تری از افراد جامعه نیز درگیر این مساله هستند.
ارائه خدمات پیشگیری و کنترل اچ.آی.وی/ ایدز در استان فارس چگونه است؟
اچ.آی.وی یک بیماری عفونی قابل کنترل است که در صورت تشخیص و درمان به موقع، فرد می تواند طول عمر طبیعی داشته باشد و انتقال بیماری به دیگران نیز به کمترین میزان ممکن می رسد.
با اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از پوکی استخوان آشنا شویم
پوکی استخوان یکی از شایع ترین بیماری هاست که در آن استخوان ها پوک می شود و قدرت خود را از دست می دهد؛ این موضوع می تواند منجر به شکستگی استخوان شود که درد و ناتوانی را به همراه دارد؛ شکستگی ناشی از پوکی استخوان به طور معمول در ناحیه لگن، مچ دست و ستون فقرات ایجاد میشود و کیفیت زندگی، تحرک و استقلال فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.
اهمیت توجه به کاهش ضایعات و هدر رفت غذا، به عنوان یک رویکرد جهانی
توجه به کاهش ضایعات و هدر رفت غذا، یکی از رویکردهای جهانی برای کاهش گرسنگی و تامین امنیت غذایی به شمار می رود.
با بیماری سرطان پستان بیشتر آشنا شویم/ بخش 2
در سراسر جهان ماه اکتبر مصادف با نهم مهر تا نهم آبان به عنوان پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان اعلام شده و فرصتی است تا با این بیماری آشنایی بیشتری داشته باشیم.
با بیماری سرطان پستان بیشتر آشنا شویم/ بخش یک
در سراسر جهان ماه اکتبر مصادف با نهم مهر تا نهم آبان به عنوان پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان اعلام شده و فرصتی است تا با این بیماری آشنایی بیشتری داشته باشیم.
چگونه مصرف نان سبوس دار به سلامت ما کمک می کند؟
نان غذای غالب مردم محسوب می شود و بخش عمده ای از نیازهای انرژی و پروتئین بدن را تامین می کند، بنابراین شناخت بهترین نوع نان اهمیت بسزایی دارد.
رعایت سرعت مطمئن چه نقشی در پیشگیری از سوانح رانندگی دارد؟
سرعت بالای وسایل نقلیه به صورت مستقیم بر خطر وقوع حادثه ترافیکی و شدت مصدومیت های ناشی از آن اثرگذار است. بنابراین مدیریت سرعت مؤثر در اکثر استراتژی های ایمنی، مهم ترین و اساسی ترین راه مداخله است.
رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3
رهنمود های غذایی ایران به منظور اصلاح الگوی مصرف و مشکلات تغذیه ای رایج مردم تدوین شده است. در این مطلب در ادامه دو بخش گذشته، به پیام های کلیدی این رهنمود در ارتباط با مصرف قند و شکر، نمک، آب و نوشیدنی ها، نان و غلات و اصولی بهداشتی در آماده سازی و تهیه غذا اشاره شده است.
با بیماری آسم و راه های پیشگیری و کنترل آن بیشتر آشنا شویم/ بخش 3
در بخش های اول و دوم این مطلب با بیماری آسم و عوامل خطر بروز و شدت این بیماری، علایم و راه های تشخیص و کنترل آن آشنا شدیم. در این بخش با آغازگرهای آسم و روش های پرهیز و کنترل این عوامل آشنا می شویم.