والدین اهمیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس را جدی بگیرند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از خانواده ها خواست به دلیل بازگشایی حضوری مدارس، شیوه نامه های بهداشتی را به فرزندان خود بیاموزند و بر رعایت آن بیش از پیش تاکید کنند.
مشاوره ژنتیک، بهترین راه برای پیشگیری از تولد بیمار هموفیلی است
هفدهم آوریل، مصادف با بیست و هشتم فروردین به عنوان روز جهانی هموفیلی نامگذاری شده است. هموفیلی یک کلمه یونانی است که از ترکیب دو کلمه «همو» به معنی خون و «فیلیا» به معنی دوست داشتن تشکیل شده است. این نامگذاری یک استعاره زیبا از نیاز این بیماران به خون است.
پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارسال پیامی، سی ام فروردین، روز علوم آزمایشگاهی را گرامی داشت.
مسمومیت های غذایی، خطری که در روز طبیعت افزایش می یابد
مسمومیت غذایی به مجموعه اختلالاتی گفته می شود که در نتیجه خوردن غذاهای فاسدی که به میکروب ها یا مواد شیمیایی آلوده هستند، در بدن به وجود می آید.
با روش های صحیح سالم سازی سبزی ها آشنا شویم
سبزی یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی محسوب می شود که ممکن است در مزرعه، با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و دیگر آلاینده ها آغشته شود، بنابراین به سادگی می تواند باعث بیماری در انسان شود.
تزریق نزدیک به 37هزار دز واکسن کرونا در تعطیلات نوروز
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از تزریق نزدیک به 37هزار دز واکسن کرونا در تعطیلات نوروز 1401 خبر داد.
15 گام تا تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان
مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در این دوران در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک کننده است. در این مطلب نکاتی در مورد تغذیه مناسب در این ایام را با هم مرور می کنیم:
راهنمای خرید آجیل برای ایام نوروز
آجیل یکی از خوراکی های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از دغدغه هایی که ممکن است برای ما ایجاد شود خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب است. در این مقاله نکاتی در حوزه خرید آجیل را با هم مرور می کنیم:
چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟
تعطیلات نوروز فرصت بیشتری را برای سفر و استراحت فراهم می کند. سفر رژیم غذایی افراد را با تغییراتی مواجه می سازد و از طرفی افزایش استفاده مردم از غذاهای آماده، غذاهای دستفروشی در کنار خیابان و جاده، خطر بروز مسمویت ها را افزایش داده و مشکلات زیادی را به بار می آورد. بنابراین داشتن یک تغذیه مناسب و درست در طول سفر، از جمله اصولی است که همواره باید به آن توجه کرد.
بیماری فاویسم چه نشانه هایی دارد؟
بیماری فاویسم (نقص آنزیم گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز یا به اختصارPD6G) شایع ترین بیماری نقص آنزیمی در جهان است که از هزاران سال پیش ابتلا به آن در یونان قدیم گزارش شده است.