لیست اخبار صفحه :54
نقش برنامه پزشکی خانواده و تاثیر آن در بهبود سلامت جامعه و مدیریت منابع، از زبان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در برنامه پزشکی خانواده، اعتماد متقابل، زیربنای ارتباط بین پزشک و بیمار است و پزشک خانواده می کوشد تا خدمات لازم و موثر را در زمان و مکان مناسب برای جمعیت هدف ارایه کند.

ارزیابی مراحل واکسیناسیون کرونا در مرکز خدمات جامع سلامت احمد ابن موسی(ع)

با شروع فاز دوم واکسیناسیون سالمندان بالای 80 سال بر علیه کروناویروس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از مراحل واکسیناسیون در مرکز خدمات جامع سلامت احمد ابن موسی(ع)، بازدید کرد.

چگونه در ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی مناسبی داشته باشیم؟

اهمیت و نقش تغذیه صحیح در ایام مبارک رمضان بر کسی پوشیده نیست و مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در این دوران در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک  کننده است.

بستری 2651 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز پنجم اردیبهشت، از افزایش روزافزون آمارهای ابتلا، بستری و جانباختگان کرونا در استان خبر داد.