چگونه می توانیم خشم خود را مدیریت کنیم؟
خشم، احساسی است که به صورت جسمانی و هیجانی بروز پیدا می کند. به عبارتی نسبت به شرایطی است که فرد دچار مشکلاتی از جمله ناکامی می شود، خشم می تواند از یک احساس خفیف شروع شده تا یک احساس شدید عصبانیت ادامه یابد.
آمار جانباختگان ناشی از کروناویروس در فارس به مرز 900 نفر رسید
آخرین آمارهای مربوط به وضعیت کروناویروس در استان فارس، نسبت به افزایش آمار جانباختگان این بیماری در استان هشدار می دهد.
مرگ 5 هم استانی مبتلا به کروناویروس در 24 ساعت گذشته
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کووید 19 در فارس طی روزهای اخیر، تاکید کرد: اولویت خانواده ها در ایام کرونا، باید آموزش توصیه های بهداشتی به فرزندان باشد.
چگونه یک شنونده خوب باشیم؟
گوش دادن یعنی توانایی دریافت و درک صحیح پیام ها؛ این توانایی، کلید همه ارتباطات موثر است. چنانچه به مهارت گوش دادن مسلط نباشیم، به آسانی ممکن است پیام های ارسالی از سوی طرف مقابل را اشتباه برداشت کنیم. در چنین شرایطی، فرآیند ارتباط بی اثر شده و به سادگی موجب ناامیدی و رنجش گوینده می شود.
چگونه هیجان های خود را به شیوه صحیح مدیریت کنیم؟
همه ما در طول روزها و هفته ها احساسات مختلفی را تجربه می کنیم. گاهی خوشحالیم، گاهی ناراحت، مواقعی عصبانی هستیم، گاهی می ترسیم و گاه متعجب می شویم. وقتی از مقابله و برخورد موثر با هیجان صحبت می کنیم، شاید خیلی ها تصور کنند که مقابله با هیجان یعنی سرکوب کردن آن. یا اینکه هیچ وقت عصبانی نشویم و یا هیچ وقت مضطرب نباشیم. اما این تصور کمی دور از واقعیت است.
انجام بیش از 267 هزار نمونه آزمایشگاهی کروناویروس در فارس از ابتدای شیوع بیماری تاکنون
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از جان باختن هفت نفر در استان فارس بر اثر ابتلا به کروناویروس طی شبانه روز گذشته خبر داد.
تازه ترین آمارهای کووید19 در فارس/ بستری 695 بیمار مشکوک و علامت دار به کروناویروس در بیمارستان های استان
بر اساس آخرین آمارهای مربوط به شیوع کروناویروس در استان فارس، تاکنون ابتلای بیش از 46 هزار نفر در استان فارس به قطعیت رسیده است.
وخامت حال 85 بیمار کووید 19 فارس در بخش های مراقبت ویژه/ پرهیز از تجمعات را فراموش نکنیم!
بر اساس آخرین آمارهای مربوط به کروناویروس در استان فارس، هم اکنون 85 بیمار کووید 19 به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ها خدمات درمانی دریافت می کنند.
همدلی چیست و چگونه می توان مهارت همدلی را افزایش داد؟
مهارت همدلی یکی از مهارت های زندگی است که برای برقراری ارتباط موثر لازم و ضروری است. زندگی سرشار از استرس و تعارض هایی است که باید با آنها مقابله کرد. همدلی یکی از کارهایی است که به مقابله با این استرس ها کمک می کند. فردی که با دیگران همدلی می کند علاوه بر کسب احترام و محبوبیت در اجتماع و خانواده، اعتماد به نفس بیشتری نیز پیدا می کند و احساس مفید بودن می کند. مهارت همدلی یک توانایی اکتسابی و لازمه آن آموزش و تمرین است.
راه های پیشگیری از افسردگی را بشناسیم
افسردگی شایع ترین و مهمترین بیماری روانپزشکی در بین گروه بزرگسال در ایران است، اما امروزه به دلایل مختلف آمار افسردگی در میان جوانان روبه افزایش است و در ایران نیز سیر صعودی داشته است. مطالعاتی که تاکنون در ایران درباره افسردگی انجام شده بیانگر این است که بیش از 20درصد از جامعه بزرگسال دچار نوعی اختلال روانی از جمله افسردگی هستند.