لیست اخبار صفحه :75
حساسیت ویژه برای پیشگیری و کنترل کروناویروس در مراکز نگهداری و توانبخشی/نظارت بهداشتی بر 56 مرکز توانبخشی و نگهداری در فارس

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مراقبت ادغام یافته سالمندان همراه با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت در تمامی مراکز ارائه خدمات سلامت برای سالمندان تحت پوشش دانشگاه انجام می شود.

ضرورت مراقبت بیماران مبتلا به فشارخون بالا و بیماری های قلبی عروقی در اپیدمی کووید 19 را جدی بگیریم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز هشدار داد: افراد دارای عوامل خطر یا بیماری های زمینه ای مانند فشارخون بالا، دیابت و بیماری های قلبی عروقی، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کووید 19 هستند.

بستری 112 بیمار مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه استان/ اجرای مرحله سوم غربالگری کووید19 در فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام آخرین آمار مربوط به کروناویروس طی شبانه روز گذشته در استان فارس گفت: 828 بیمار مشکوک و یا دارای علامت ابتلا در مراکز درمانی استان بستری که از این تعداد، 112 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

کدام درمان های دندانپزشکی در دوران کووید-19 اورژانسی محسوب می شوند؟

در هنگام انجام اغلب درمان های دندانپزشکی، ریز ذراتی از خون و بزاق در هوا منتشر می شود و این ذرات حاوی ویروس معلق در هوا یا بر روی سطوح، منجر به ابتلای افراد می شوند. بر همین اساس دندانپزشکان برای جلوگیری از انتشار کووید-19 مجاز به ارائه خدمات غیر اورژانسی نیستند و در شرایط اورژانسی نیز موظف به اجرای کامل پروتکل های بهداشتی هستند. آنها باید در نظر بگیرند که یک فرد ناقل کووید 19 می تواند به طور کامل بدون علامت باشد و با این فرض به ارائه خدمات بپردازند.